Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris va lansa side-by-side-ul RANGER electric la final de an

Polaris va lansa side-by-side-ul RANGER electric la final de an

2 minute
Polaris va lansa side-by-side-ul RANGER electric la final de an

Polaris isi propune sa treaca la urmatorul nivel de performanta prin introducerea, la final de an, a unui nou model de side-by-side cu caracter utlitar: Electric Ranger. Presedintele Polaris Off Road, Steve Menneto, a subliniat ca „noua motorizare electrica va propulsa platforma Ranger catre un nou nivel de capacitati, durabilitate si performanta”.

Pentru dezvoltarea modelului Ranger Electric, compania americana a recurs la teste minutioase si multiple inovatii in domeniu. Feedback-ul din partea riderilor reprezinta, de asemenea, un factor in realizarea acestui side-by-side Polaris. In primul rand, multi piloti iau in considerare zgomotul la rulare. Chris Hurd (Product Planning Director) a dezvaluit ca prototipul electric Ranger este silentios si ofera vibratii reduse, alaturi de o minima mentenanta.

Suspensiile moderne contribuie la o pilotare lina in orice conditii. Principalul motiv pentru care multi aleg sa achizitioneze un vehicul side-by-side utilitar se refera la accesul mai usor in zonele cu teren dificil, accidentat, presarat cu diverse obstacole. Amber Malone (Director, Global Electrical Engineering) adauga pe lista de beneficii oferite de modelul Ranger Electric garda la sol, cursa suspensiei si tractiunea crescuta. In plus, motorizarea electrica ofera un cuplu excelent in toate gama de turatii si la rularea cu viteza, aspect important atunci cand este vorba despre a duce la indeplinire sarcini utilitare solicitante diverse si transportul de incarcaturi grele. Conform producatorului, modelul de side-by-side Polaris electric va fi lansat in decembrie 2021.