Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris General XP 1000, partenerul 4×4 pentru aventura perfecta

Polaris General XP 1000, partenerul 4×4 pentru aventura perfecta

3 minute
Polaris General XP 1000, partenerul 4×4 pentru aventura perfecta

General XP 1000 este un vehicul 4×4 complet pregatit pentru aventuri in outdoor. Daca vrei sa evadezi din rutina pentru un weekend plin de adrenalina pe trasee de munte in compania prietenilor, poti opta pentru modelul cu doua locuri sau pentru cel cu 4 locuri. Cu o constructie solida, dotari moderne si o motorizare puternica ProStar 1000, acest side-by-side Polaris nu are nicio retinere cand vine vorba de a depasi obstacole dificile pentru a ajunge la destinatie.

In varianta standard, 2023 Polaris General XP 1000 vine echipat cu: acoperis sport din policarbonat, bumper sport cu profil jos, troliu Polaris HD Plus 2041 kg, bena rabatabila 272 kg, suspensie de cursa 14″, anvelope 30″ Pro Armor Crawler XG, usi 1/2 premium. Se distinge prin schema de culoare Ghost Gray.
Versiunea Premium aduce in plus: sistem audio Rockford Fosgate Stage 1, oglinda retrovizoare convexa si consola centrala captusita, fiind disponibil pe culorile Black Crystal si Avalanche Gray.
Modelul Ultimate, pe langa oglinda si consola, vine inzestrat cu tehnologie RIDE COMMAND integrata intr-un display 7″, cu camera spate si sistem Rockford Fosgate Stage 3 Audio.

Oricat de dificil ar fi terenul, Polaris General XP 1000 isi va duce misiunea pana la capat, fara compromisul confortului si al manevrabilitatii. Dupa cum stie fiecare pasionat de distractie in natura, echipamentele potrivite sunt cheia succesului unei excursii reusite. Acest SxS Polaris este deosebit de versatil si datorita capacitatii de remorcare de 680 kg, va fi usor sa transporti lemne pentru un foc de tabara sau diverse unelte si echipamente utile atunci cand vrei sa petreci o perioada mai lunga in salbaticie. De asemenea, dispune de carlig remorcare 2 inch (5.08 cm), astfel incat poate tari bustenii cazuti in mijlocul drumului care impiedica traversarea si permite atasarea unei remorci/trailer.

Dotarea cu bena rabatabila 272 kg este un alt avantaj semnificativ. Troliul Polaris HD Plus cu cablu sintetic este un accesoriu la fel de important, indispensabil mai ales in situatiile critice cand vehiculul ramane impotmolit sau ai de-a face cu o urcare prea abrupta. Pentru un nivel crescut de confort si protectie, producatorul american a dezvoltat mai multe colectii de accesorii: Adventure, Trail, Sport si de vanatoare.

Caracteristicile care fac din Polaris General XP 1000 cel mai bun side-by-side pentru aventura off road sunt: agilitatea stabila, datorata latimii de 64″, suspensiile de ultima ora, acceleratia rapida.
Combinatia de sasiu performant si motorul 100 CP ofera premisele unei experiente de riding memorabile.

Tractiunea, rezistenta si durabilitatea sunt imbunatatite prin echiparea cu jante din aluminiu 15″ si anvelope 30″ cu 8 straturi. Garda la sol 13.5″ (343 mm) te incurajeaza sa impingi limitele acolo unde altii s-ar opri, prin padure sau in zone stancoase.

Pilotare lina. Amortizoarele Walker Evans Velocity Series ofera confort si control sporit in timpul riding-ului.
Alte caracteristici: sistem EBS (control la franarea motorului), servodirectie electronica EPS, cutie automatica PVT, faruri si stopuri LED, lumini cu accente LED, sistem cargo Lock & Ride, frane pe discuri hidraulice pentru toate cele 4 roti, capacitate de incarcare 499 kg, rezervor 35.9 L.