Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris General 1000 EPS 2021

Polaris General 1000 EPS 2021

2 minute
Polaris General 1000 EPS 2021

Polaris ridica din nou stacheta pe segmentul de SxS-uri recreational-utilitare prin lansarea gamei de modele General. Constructorul american de vehicule ATV si side-by-side foloseste pentru echiparea line-up-ului General unul dintre cele mai puternice motoare din industrie, ProStar.

Polaris General 1000 EPS 2021 se bazeaza pe motorul ProStar 1000, 4 timpi, 2 cilindri, 999 cc, cuplat la o cutie automata PVT (Polaris Variable Transmission). Restul dotarilor standard sunt la fel de impresionabile: ofera tractiune selectabila High Performance On-Demand True AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode, un sistem de suspensii moderne cu amortizoare ZF Sachs, alaturi de frane puternice pe disc si servodirectie electronica EPS. Pachetul standard este completat de sistemul de franare controlat electronic (EBS) si de sistemul de control electronic al acceleratiei (ETC). Manevrabilitatea superioara pe orice teren off road si controlul la pilotare sunt caracteristici cheie ale lui General 1000. Latura utilitara a modelului de fata este subliniata de capacitatea de tractare de 680 kg. In plus, asigura o sarcina utila de 499 kg si detine un portbagaj spate incapator, de capacitate 272 kg.

Atunci cand nu foloseste vehiculul pentru simplificarea sarcinilor de munca, riderul poate explora traseele preferate. Aventura va fi la cote maxime cu un coechipier alaturi, deoarece Polaris General 1000 EPS poate acomoda in conditii optime de confort un pasager. Nu in ultimul rand, vizibilitatea este imbunatatita prin echiparea cu faruri de inalta intensitate. Micile detalii fac diferenta, asa ca acest side-by-side Polaris dispune de scaun reglabil pentru sofer, portiere ½ si plafon sport ProFit. De asemenea, comunicarea pilot-vehicul este facilitata de un bord digital multifunctional display LCD 4″ cu Rider Information Center, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD.

Prin suma acestor specificatii, Polaris General 1000 EPS 2021 devine un partener off road potrivit pentru orice sarcina pe drumuri dificile, atat pentru distractie, cat si in scop utilitar.