Acasă > Stiri  >  Pilotul de curse Casey Scherer a semnat cu Can-Am

Pilotul de curse Casey Scherer a semnat cu Can-Am

2 minute
Pilotul de curse Casey Scherer a semnat cu Can-Am

In varsta de 38 de ani, pilotul off road Casey Scherer este mai in verva decat oricand, ultima sa mare realizare fiind prezenta in campionatul ULTRA 4 Racing, ocazie cu care rezultatele obtinute la cursele side-by-side i-au adus titlul de “ULTRA 4 Rookie” al anului.

Scherer, originar din Auburn, California, se declara pregatit pentru alte noi provocari. Se pare ca cei 25 de ani petrecuti in universul off road, la care se adauga inca 10 de karting, plus pasiunea si cunostintele acumulate isi spun cuvantul.

“Recrutul” anului de abia asteapta sa vada ce surprize ii rezerva viitorul. Deocamdata, Casey Scherer a semnat cu Can-Am X-Team pentru a concura in cursa King of The Hammers 2018 si seriile Ultra 4. De asemenea, va intra in competitie in seriile Nor Cal Rock Racing si campionatele mondiale BITD UTV in calitate de pilot Can-Am. Declaratia sa este graitoare: “De abia astept sa urc in clasamente UTV-ul Can Am Maverick X3”.

Primul sezon din seriile ULTRA 4 Racing i-a adus lui Scherer doua victorii (Vaquero 212 si Stampede), partenerul sau de drum fiind modelul side-by-side Can-Am Maverick X3 Turbo. In afara de sustinerea Can-Am, pilotul de curse californian se bazeaza pe sponsori ca Gigabit Games, RCV, Safecraft Safety Equipement, ZRP, Red Line Oil, No limit si FOX.