Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Piaggio ZIP Special Edition, caracter dinamic si contemporan

Piaggio ZIP Special Edition, caracter dinamic si contemporan

2 minute
Piaggio ZIP Special Edition, caracter dinamic si contemporan

Piaggio ZIP Special Edition, sportiv si dinamic

Atitudinea dinamica si grafica indrazneata descriu cel mai bine editia speciala lansata recent de Piaggio pentru scuterul Zip. Noul model pastreaza caracterul emblematic al lui Zip si ii insufla un aer plin de energie si un stil contemporan inspirat de arta stradala, unde negrul mat este decorat cu o grafica moderna. Deosebit de atractiv nu doar datorită designului, acest scuter este un partener excelent pentru naveta zilnica prin aglomeratia urbana.

Piaggio Zip Special Edition este alimentat de un motor i-get monocilindru, in 4 timpi, 49cc, 3 valve, 3 CP optimizat sa reduca consumul de combustibil si emisiile poluante. Conform normelor Euro 5. Siguranta este cuvantul de ordine cand vine vorba de pilotarea acestui scuter Piaggio si se reflecta prin echiparea cu un disc fata 175cc actionat hidraulic si cu un disc spate 110 mm pe tambur, permitand o franare puternica si bine modulata.

Scuterul 50cc in editie speciala este dedicat celor care vor sa iasa in evidenta in traficul citadin. Sunt disponibile multiple accesorii functionale, de protectie si confort, precum si echipamente pentru rideri, cum ar fi casti, jachete si manusi.

Alte caracteristici:
– pornire electrica
– consum (mod WMTC): 41,6 km/l
– emisii CO2: 57 g/km
– suspensie fata cu furca telescopica hidraulica
– suspensie spate monoamortizor hidraulic
– sa ajustabila in inaltime: 750 mm – 765 mm – 780 mm
– anvelopa fata: 100/80 – 10″
– anvelopa spate: 120/70 – 10″
– rezervor 6,6 litri.