Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Piaggio introduce culoarea Deep Black pentru scuterele sale Beverly si MP3

Piaggio introduce culoarea Deep Black pentru scuterele sale Beverly si MP3

2 minute
Piaggio introduce culoarea Deep Black pentru scuterele sale Beverly si MP3

Piaggio, producatorul de scutere european, a introdus recent o noua estetica pentru doua din cele mai populare modele ale sale, Piaggio Beverly 300 si 400, oferind optiunea pe negru Deep Black care combina accente negre mate si lucioase ce subliniaza aspectul zvelt si elegant. Finisajul negru pune in evidenta liniile musculare ale scuterului Beverly. Saua a fost reproiectata si dispune de un finisaj pe negru. Emblema Beverly de pe placutele laterale are finisaj negru lucios, conferind un contrast subtil, stilat.

Modelele Beverly 300 si 400 din gama de scutere Piaggio sunt disponibile cu schema Deep Black. Modelul Beverly 300 este alimentat de motorul dezvoltat de Piaggio 278cc, racit cu lichid, pe injectie, un cilindru HPE. Cu 26 cai putere, ofera putere ampla pentru deplasari in medii urbane si pe autostrada.
Beverly 400 este echipat cu motor 399cc 35 CP. Un partener pe doua roti ideal pentru riderii in cautarea unui scuter manevrabil care poate parcurge fara probleme distante mai lungi.

In afara lui Beverly, Piaggio a mai lansat scuterele MP3 cu schema de culoare Deep Black. Modelele MP3 sunt in general apreciate de cei care cauta mobilitea unui scuter, dar cu stabilitatea crescuta a celor trei roti. Poate fi pilotat de catre cei care detin un permis de masina. MP3 este alimentat de acelasi motor 278cc HPE cu un singur cilindru care se gaseste si la Beverly, oferind suficienta putere pentru oras si plimbari suburbane.