Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Piaggio 1, cel mai nou scuter electric pentru mobilitate urbana

Piaggio 1, cel mai nou scuter electric pentru mobilitate urbana

3 minute
Piaggio 1, cel mai nou scuter electric pentru mobilitate urbana

Piaggio 1 mentine toate calitatile premium specifice scuterelor Piaggio, aducand un design rafinat si atentie la detalii, fiabilitate și capacitate cargo extinsa.

Scuterul electric de la Piaggio este disponibil in 3 versiuni: PIAGGIO 1, 1+, si 1 ACTIVE, toate cu baterie detasabila.

Varianta 1 este echipata cu baterie 1.4 kWh care cantareste 10 Kg, in timp ce versiunile 1+ si 1 Active utilizeaza o baterie de capacitate mai mare 2.3 kWh cu greutatea de 15 Kg.
Modelul 1 Active se diferentiaza estetic de celelalte doua prin ornamentele pe rosu de pe bratul oscilant spate.

Piaggio 1: viteza de 45 km/h, autonomie de 55 km in mod ECO*, pana la 43 km in mod SPORT (ciclu WMTC)
Piaggio 1+: viteza de 45 km/h, autonomie 100 km in mod ECO*, paba la 68 km in mod SPORT (ciclu WMTC)
Piaggio 1 Active: viteza de 60 km/h, autonomie 85 km in mod ECO*, pana la 66 km in mod SPORT (ciclu WMTC)

Piaggio 1 aduce cele mai sobre scheme de culoare: gri (Forever Grey), alb (Forever White) si negru (Forever Black), pentru a ilustra un design curat si minimalist, in timp ce schemele alternative in doua tonuri Sunshine Mix (gri cu galben), Arctic Mix (albastru cu alb) si Forest Mix (gri cu verde) pun in valoare spiritul tanar.

Piaggio 1 beneficiaza de un cadrul solid si o suspensie confortabilă, la care se adauga designul atractiv si manevrabilitatea inalta, plus un pachet tehnologic avansat cu instrumentar color digital, lumini LED complete si pornire fara cheie. Este singurul e-scuter din categoria sa care detine un compartiment de depozitare amplasat sub sa, suficient de incapator pentru a gazdui o casca full jet.

Alte caracteristici care fac din Piaggio 1 al campion al functionalitatii, practic pentru naveta zilnica prin oras consta in saua confortabila si ergonominica de numai 770 mm inaltime care le permite riderilor de orice talie sa nu intampine probleme cand opresc la semafor si carligul de care poate fi agatata o geanta, plus port USB cu husa waterproof. Multumita greutatii reduse, bateriei litiu-ion moderne din dotare si sistemului eficient de recuperare a energiei cinetice (KERS) care o incarca in timpul decelerarii, toate versiunile Piaggio 1 garanteaza autonomie deosebita, obtinand maximum de 100 km pentru varianta 1+.

Piaggio 1 este un vehicul extrem de usor (75 Kg fara baterie, 79 Kg pentru varianta 1 Active), fara a sacrifica arhitectura rafinata a sasiului si adoptand aceleasi solutii tehnice ca la modelele traditionale de scutere Piaggio. Cadrul din otel este construit pentru performanta si pentru a rezista stresului folosirii in oras. Sistemul de suspensie se bazeaza pe o furca cu un brat cu arc si amortizor hidraulic pe fata, in timp ce pe spate vine cu doua amortizoare hidraulice, totul fiind gandit pentru siguranta si confort la pilotare. Franarea este puternica si modulata. Scuterul electric in varianta 1 Active dispune de franare CBS.

Gama de scutere Piaggio este disponibila si la ATVRom Pitesti!