Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV Can-Am Outlander X MR 1000R 2020

ATV Can-Am Outlander X MR 1000R 2020

2 minute
ATV Can-Am Outlander X MR 1000R 2020

In saua unui ATV Outlander X MR 1000R, te poti aventura cu indrazneala in outdoor! Modelul de fata dispune in egala masura de putere si stabilitate inalte, furnizand o manevrabilitate de incredere si o capacitate de remorcare mare. Un vehicul 4×4 off road proiectat pentru a oferi performanta pe orice teren, indiferent de vreme, versatil si usor de adaptat pentru aplicatii de munca sau de agrement.

Motor de 91 CP. Acest ATV din familia Can-Am Bombardier dispune de putere de top si are o acceleratie incendiara, beneficiaza de servodirectia Dynamic Power Steering, suspensii mai late si o serie de dotari menite sa propulseze riderul in mijlocul actiunii. Capabil sa livreze 91 cai, Outlander 1000R este unul dintre cele mai solide ATV-uri de pe piata, pregatit sa sfideze traseele dificile cu noroi si apa adanca.

Setup inovativ la nivel de suspensii. Suspensia fata cu brat dublu in A este un upgrade semnificativ, la care se adauga bara de protectie si anvelopele ITP Cryptid.

Designul vehiculului este orientat catre rider. Construit sa faca fata unor conditii extreme, ATV-ul CAN-AM OUTLANDER X MR 1000R isi va indeplini cu brio misiunea in off road, indiferent ca este vorba de distractie sau de rezolvarea unor sarcini utilitare solicitante.