Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Review Can-Am Outlander MAX Limited 1000R ’20

Review Can-Am Outlander MAX Limited 1000R ’20

2 minute
Review Can-Am Outlander MAX Limited 1000R ’20

ATV-ul Can-Am Outlander MAX Limited 1000R ’20 reprezinta o optiune inspirata pentru riderii care doresc sa se aventureze pe carari off road alaturi de un coechipier. Capabil sa livreze o experienta de riding antrenanta cu 91 cai putere, acest model de ATV Bombardier in editie limitata se bazeaza pe motorizarea eficienta Rotax de 976cc, doi cilindri, EFI, racire cu lichid. Motorul vine cuplat la o cutie automata cu trepte de viteze P-R-N-H-L plus frana motor standard.

Pachetul standard include tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential autoblocant fata Visco Lok QE, servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), ABS. Confortul la pilotare este asigurat de sistemul excelent de suspensii. Outlander MAX Limited 1000R vine echipat cu suspensie fata cu brat dublu tip A, bara stabilizatoare, amortizoare Fox Podium 1,5 QS3, cursa 233mm si cu suspensie spate TTI independenta, amortizoare Fox Podium 1,5 QS3, cursa 251mm. La acestea se adauga franele pe disc puternice.

Varianta MAX Ltd. este prevazuta cu multiple accesorii astfel incat pilotul si pasagerul se bucura de o experienta premium in orice conditii de teren:
– sa pasager cu sistem CRS (Convertible Rack System)
– troliu 1361 kg (3000 livre) WINCH cu cilindru pe scripete
– protectie maini
– aparatori de noroi
– bara de protectie fata si spate
– sistem LinQ de atasare rapida a accesoriilor
– capacitate de sustinere greutate cargo: fata 45kg, spate 90kg
– jante din aluminiu de 14 inch
– inaltime a seii de 877mm
– capacitate de remorcare 750kg
– compartiment de depozitare spate de 21.4L
– rezervor de combustibil 20.5L
– afisaj multifunctional digital: vitezometru, turometru, kilometraj, centru diagnostic, indicatori trip & ore, nivel combustibil, treapta viteza, indicator 4×4, ceas
– priza tip bricheta in consola, conector standard spate 15-A
– sistem antifurt D.E.S.S.