Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Optimizari pentru gama ATV Can-Am Outlander 2022

Optimizari pentru gama ATV Can-Am Outlander 2022

3 minute
Optimizari pentru gama ATV Can-Am Outlander 2022

Lineup-ul de ATV-uri Bombardier oferă în noul sezon mai multă accesibilitate și performanță crescută pentru piloții recreaționali, alături de capacități mai largi pentru utilizatorii orientați spre sarcini utilitare. Constructorul canadian aduce pentru gama 2022 extinderea sistemului Visco-4Lok. Inovația 4WD Lock este acum disponibilă pentru mai multe modele.

Avantajele 4WD Lock in modul complet blocabil consta in transferul unei puteri egale către toate cele 4 roți, asigurand in plus o livrare directa și precisa a cuplului. Modul 4WD Lock poate fi selectat in orice moment, este usor de folosit si a fost testat in conditii extreme de riding prin zone cu noroi inalt.

Visco-4Lok este disponibil pentru modelele cu omologare T3 si fara ABS, caz in care noul 4WD Lock asigura o viteza maxima de 40 km/ora (60 km/h w/ovveride) si pentru modelele T3 cu ABS, caz in care in modul 4WD intra in functiune sistemyl de control al tractiunii la franare (BTC – Brake Traction Control), iar in noul mod 4WD Lock sistemul ABS se dezactiveaza automat si viteza maxima este de 30 km/ora.

ATV-urile Can-Am Outlander sunt disponibile cu mai multe optiuni de pachete:

  • Outlander MAX XT-P se remarca prin echiparea cu diferentialul frontal Visco-4Lok (doar modelele CE) și cu sistem BTC cu mod 4WD Lock (doar versiunea T). Se afirma printr-o schema de culoare pe gri cu negru si galben (Iron gray, Black & Neo-yellow).
  • Outlander X xc vine echipat cu diferentialul frontal Visco-4Lok (doar pentru modelele CE) si cu Brake Traction Control cu 4WD Lock (doar versiunea T). Se distinge prin schema de culoare pe gri cu rosu (Chalk Gray & Magma Red).
  • Outlander MAX Limited vine cu diferential frontal Visco-4Lok, șa premium in doua tonuri si sigle limitate, o schema de gri inchis (Stone Gray).
  • La nivelul gamei Outlander X MR, diferentialul frontal Visco-4Lok este disponibil pentru Outlander X mr 650. Este deja disponibil pentru Outlander X mr 1000R.

Modelele Outlander DPS 450/570 T vin standard in sezonul 2022 cu bara de protectie heavy-duty pe fata. Pentru pachetele Outlander XU si XU+ s-au adaugat cateva caracteristici: cheie RF DESS pentru toate modelele T3, limitator de viteza pentru a pastra viteza constanta (de la 8 la 70 km/h) – nu este disponibil pentru XU 650. Diferentialul Visco-4Lok este disponibil doar pentru Outlander MAX XU+ 650/1000. Pentru lineup-ul de ATV-uri Can-Am Outlander 2022 exista numeroase posibilitati de accesorizare, in functie de necesitati si preferinte.