Acasă > Stiri ATVROM  >  O noua provocare ATVRom in materie de concursuri

O noua provocare ATVRom in materie de concursuri

2 minute
O noua provocare ATVRom in materie de concursuri

Au inceput oficial cautarile! Nu ai cum sa scapi! ATVRom te cauta!
Incepand cu data 1.10.2009 de  ATVRom incepe oficial cautarile pentru copwriteri!
Timp de 2 luni, ai sansa sa ne impresionezi. Asteptam zilnic stiri scrise de voi in care sa va folositi talentul de a scrie, imbinat cu imagini de la evenimentul la care ati luat parte sau pe care l-ati organizat si pe care doriti sa il faceti public!
In fiecare zi stirea cea mai interesanta va fi premiata cu un DVD “Intre Prieteni” Limited Edition, iar la finalul celor doua luni cel/cei mai buni dintre voi vor fi ofertati de ATVRom si cooptati in echipa redactionala!

Sunt asteptati toti cei care cred ca au talent de reporteri dar nu au primit inca sansa de a o dovedi intr-un mod profesionist.
Va rugam sa nu copiati texte/stiri pe care sa le trimiteti sau fotografii ale caror drepturi nu le detineti. Cei care trimit stiri isi asuma responsabilitatea pentru informatiile oferite, orice tentativa de frauda fiind pedepsita cu eliminarea din cursa pentru un loc in echipa ATVRom.

Stirile si imaginile care le insotesc, vor fi trimise la adresa de e-mail concurs@atvrom.ro , urmand ca cele mai interesante dintre ele sa fie publicate pe ATVRom.ro. In momentul uploadarii pe site si intrarii in concurs, sunteti de acord sa ne cedati dreptul de folosire a acestor materiale pentru scopul pentru care ele au fost trimise, pe o perioada nedeterminata de timp.

Echipa ATVRom isi asuma dreptul de a nu posta stiri defaimatoare la adresa altor persoane sau companii.