Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Piaggio a lansat o noua versiune pentru scuterul electric Piaggio 1 

Piaggio a lansat o noua versiune pentru scuterul electric Piaggio 1 

2 minute
Piaggio a lansat o noua versiune pentru scuterul electric Piaggio 1 

Cea mai recenta varianta a scuterului electric Piaggio 1 se remarca prin performanta deosebita, manevrabilitate si caracterul dinamic. O alternativa de naveta urbana sigura si stilata, dar si mai sustenabila, acest e-scuter din gama producatorului italian se adreseaza tinerei generatii si nu numai.

Piaggio 1 vine cu o noua versiune mai potenta, confortabila si cu baterie detasabila

Datorita interventiilor efectuate la nivelul unitatii de putere, motorul electric din dotarea lui Piaggio 1, integrat in roata din spate, ofera acum putere mai mare, mentinand simplitatea si usurinta manevrarii, chiar si pe strazile foarte aglomerate care impun porniri frecvente.

Versiunea moped cu limita de viteza 45 km/ora poate conta acum pe o putere aproape dublata, echivaland 2.2 kW. Rezultatul consta intr-o crestere semnificativa a acceleratiei, imbunatatita cu 14%. Piaggio 1 moped combina caracteristicile cheie ale scuterelor electrice moderne, create pentru a se deplasa in libertate absoluta prin spatiul citadin, cu agilitate, usurinta si in mod practic. Din toate punctele de vedere, noul scuter Piaggio cu motor electric poate fi o alegere de top pentru cei care doresc sa adopte o modalitate de tranzit mai economica si prietenoasa cu mediul, renuntand la modelele traditionale pe benzina.

Primul constructor de scutere din Europa a dezvoltat modelul Piaggio 1 cu un sasiu solid, devotat pentru a aduce placerea pilotarii, dar si siguranta. E-scuterul brandului italian se distinge printr-un design atractiv, cu multiple optiuni de culoare, prin confortul de nivel inalt si spatiul suficient de generos. Echipamentul tehnic include instrumentar digital color, lumini LED complete si pornire fara cheie. Piaggio 1 este singurul scuter electric din categoria sa care dispune de un compartiment spatios sub sa, capabil sa gazduiasca o casca full jet.

Culorile mai sobre Forever Grey, Forever White si Forever Black pun in evidenta designul curat al lui Piaggio 1, in timp ce graficile Sunshine Mix, Arctic Mix si Flame Mix exprima o atitudine fresh.
Bateria vine pozitionata sub sa, se poate demonta cu usurinta in doar cateva secunde si poate fi transportata fara probleme pentru a fi incarcata acasa sau chiar la birou.
In modul ECO, la viteza 30 km/ora, Piaggio 1 ofera o autonomie mai mare de pana la 55 km si acceleratie mai progresiva. Modul Sport asigura o experienta de pilotare mai electrizanta.