Acasă > Stiri  >  Noua Ducati Multistrada 1260

Noua Ducati Multistrada 1260

2 minute
Noua Ducati Multistrada 1260

Ne-a fost transmisa informatia că modelul anului 2018 Ducati Multistrada 1200 va primi un upgrade de motor sub forma motorului v-twin de la XDiavel de 1,262cc cu DVT.

Informațiile pe care le-am văzut depuse la California Air Resources Board (CARB) confirma acest lucru, denumirea „Ducati Multistrada 1260” fiind acolo prezenta. Ni se sugereaza ca motorul Testastretta DVT 1262 ar putea fi mai puternic în forma Multistrada decât pe platforma XDiavel.

Aceasta ar trebui să fie o îmbunătățire reală față de motorul de 1200cc, fiind o schimbare debaza, deoarece motorul Testastretta DVT 1262 este cu ușurință cel mai bun și mai rezistent motor din gama Ducati.

Drept urmare, motorul de 1.262cc ar trebui sa se potriveasca foarte bine cu Multistrada 1260, oferindu-se o functionare mai buna la turatiile reduse ale motorului, fiind in acelasi timp mai silentios si mai puternic in grupa de putere pe care o folosesc turiștii si pilotii din oras.

În timp ce acesta este un alt modest upgrade pentru familia Multistrada 1200, el ar trebui să păstreze relevanța lui Ducati în spațiul ADV (care e plin cu noile modele de la KTM și Honda și modele revigorate ale BMW), până când o nouă motocicleta poate debuta din Bologna.