Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ninja H2R isi mentine locul in top pentru sezonul 2022

Ninja H2R isi mentine locul in top pentru sezonul 2022

1 minut
Ninja H2R isi mentine locul in top pentru sezonul 2022

Sofisticata Ninja H2R paseste in sezonul 2022 in acelasi mod unic si deosebit cum a debutat si pe scena mondiala a motociclismului in 2015, adoptand sloganul „built beyond belief”. Ninja H2R este un vehicul fara egal echipat cu tehnologie de varf.

Motorul supraalimentat dezvoltat 100% de compania japoneza depaseste, la turatii maxime, viteza sunetului. Capabil de peste 300 cai putere, Ninja H2R este o motocicleta destinata exclusiv pentru pilotarea pe circuit. Reprezinta expresia tehnologiei inalte Kawasaki, cu un stil si performanta fara compromisuri. Puterea motorului in 4 cilindri racit cu lichid se combina cu sasiul tubular de tip trellis proiectat sa infrunte fortele adverse pentru a livra o manevrabilitate exceptionala. Suspensia spate Oglins TTX36 si franele Brembo pentru putere de stopare superioara, ambreiajul hidraulic si sistemele electronice (functia de management la viraje, controlul tractiunii etc.) fac din motocicleta track-only Kawasaki Ninja H2R un aliat feroce pentru curse.

Vizual, primul lucru care iti vine in minte privind motocicleta Ninja H2R este aspectul sau intimidant, agresiv. Modelul detine emblema River Mark si este cea mai puternica motocicleta din lume.