Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Mountain biking si helibike ca afara la noi in Romania!

Mountain biking si helibike ca afara la noi in Romania!

2 minute
Mountain biking si helibike ca afara la noi in Romania!

Ne mandrim ca avem in echipa ATVRom multi iubitori de iesiri in outdoor, printre care si Sebastian Grosu, un nume mare care a reprezentat o tara, ani de zile in downhill, ski alpin si in prezent participa in competiile de Hard Enduro de evolutie rapida.

Sebastian s-a aventurat, cu o bicicleta electrica Fantic, saptamana trecuta in statiunea montana weSKI – Muntele Mic, intr-un event organizat de Cristian Dunca si fratele acestuia, Dani. Owneri la tot ce inseamna WeRide – Muntele Mic, care dintr-o joaca a devenit o pasiune. Alaturi au fost unii dintre cei mai valorosi sportivi din MX, nimeni altul decat Adrian Raduta, urmand George Cabal, un nume consacrat in MX-ul romanesc, apoi tineretul pe care ne bazam: Mario Popovici, Mihanea Banu si Petru Iosif. La fel de iubitori si pasionati in domeniu, activand aproape non stop sunt Ciprian Popescu, Alexandru Garbacea si Andrei Popescu.

Evenimentul a demarat marti cu Helibike – prilej inedit pentru a fi mai aproape de natura si pentru a admira peisaje montane fabuloase. Traseele e-MTB din zona montana Muntele Mic pot fi comparate cu statiunile de profil din Europa de Vest. Aici, frumusetea locului este pazita de interventia omului, deosebindu-se de multe destinatii turistice din tara.

Traseul de miercuri a fost mai solicitant: 90 km de parcurs, cu startul de la Cabana Raiului si finish-ul la Baile Herculane. Echipati corespunzator – casca de protectie, manusi, rucsaci hidratare, participantii la aceasta tura cu biciclete electrice au avut ocazia sa se delecteze cu privelisti pitoresti si au avut parte de o doza sanatoasa de adrenalina. Urmatoarea zi a fost destinata recuperarii, cu o binemeritata relaxare la baile termale.

Daca doriti sa va aventurati pe trasee montane si sa explorati peisaje fabuloase puteti opta pentru o bicicleta electrica Fantic. Specialistii ATVRom va stau la dispozitie cu orice informatii legate de cele mai noi e-bikes de pe piata din gama Fantic.