Gama motocross Husqvarna 2021

Motocross-ul este un sport al calitatilor absolute, necesitand curaj de exceptie, o stare fizica fenomenala si determinare. Cu o abordare smart, prin munca sustinuta si cu ajutorul performantei materializate prin atributele tehnice la superlativ ale modelelor de motociclete Husqvarna, sansele in favoarea ta nu vor intarzia sa apara ori de cate ori te aventurezi pe traseu.
Performanta inalta dovedita. Motocicletele Husqvarna FC 450/FC 350/FC 250 se disting prin designul inteligent. Aceste modele motocross cu motoare usoare si compacte in 4 timpi dezvolta puterea necesara pentru a cuceri orice teren, indiferent de dificultate. Riderul beneficiaza literalmente de mai mult control datorita tractiunii sporite. Opteaza pentru applicatia myHusqvarna si extinde nivelul de control. La fel, poti crea setupul de suspensie optim. Inovatiile la nivel de sasiu si de motor lucreaza in favoarea celor mai mari pasionati de cross.

Husqvarna FC 450 are un design precis, astfel incat fiecare detaliu contribuie la obtinerea unui pachet cu adevarat dinamic. Cu un spirit echilibrat si o masa centralizata, o caroserie atent sculptata si control crescut, FC 450 este definitia experientei motocross maxime.

Viteza si agilitate. TC 250/TC 125 – sunetul motorului in 2 timpi domina fara apel circuitele de motocross. Cele mai recente versiuni Husqvarna amplifica placerea de a pilota extrem si te ajuta sa castigi momentum. Operarea lina si manevrabilitatea caracterizeaza intreaga gama de modele TC.

TC 125 – tehnologie in 2 timpi progresiva. Motorul modern livreaza putere si acceleratie de varf in clasa sa. Cu cateva optimizari pentru control si prin rafinamentele aduse suspensiei WP XACT, motocicleta Husqvarna de fata stabileste standardele de performanta pe segmentul de modele motocross de capacitate usoara.

Lineup-ul 2021 include si modelele mini EE si TC dedicate celor mai tineri piloti. Campionii de maine ai intrecerilor dirt biking se vor bucura de o plimbare antrenanta gratie motorului 5kW alimentat de o baterie litiu-ion moderna si silentioasa. Husqvarna EE 5 este o motocicleta pentru copii care ofera 6 moduri de riding.
TC 85/TC 65/TC 50 sunt motociclete de copii inspirate de la modelele de talie mare si sunt gandite pentru nivele diferite de experienta si grupe de varsta.