Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motociclete 650cc din gama Kawasaki 2021

Motociclete 650cc din gama Kawasaki 2021

2 minute
Motociclete 650cc din gama Kawasaki 2021

Dupa ce a anuntat culorile pentru popularul sau cruiser, Vulcan S, producatorul japonez a dezvaluit noua serie de motociclete 650cc, cu motor cu 2 cilindri in paralel. Pentru sezonul 2021, Kawasaki a optimizat cele trei motociclete midsize recunoscute pentru versatilitate: Ninja 650Versys 650 si Z650.

Modelul cu valente touring, Kawasaki Versys 650 este disponibil cu schemele de culoare Candy Lime Green / Metallic Spark Black, Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black si Metallic Moondust Gray / Metallic Spark Black.
Dotat cu o suspensie cu cursa lunga, Versys este pregatit sa iasa pe strazile orasului si in afara lui. Unul din punctele sale forte consta in pozitia de riding ridicata. Modelului de baza i se alatura variantele Grand Tourer, Tourer si Tourer Plus, cu dotari gandite pentru cei care nu se dau inapoi de la o aventura pe distante lungi.

Sportiva Kawasaki Ninja 650 cucereste pilotii pasionati de viteza prin pachetul standard complet. In saua acestei motociclete Kawasaki moderne si cu look agresiv, riderul va aborda virajele cu mai multa incredere. Ambreiajul Assist & Slipper, instrumentarul color TFT si farurile cu LED sunt doar cateva din caracteristicile sale. Profilul zvelt al acestui sportbike este un motiv pentru care multi piloti la inceput de drum prefera aceasta motocicleta. Cei care doresc sa faca un upgrade si sa se bucure din plin de potentialul modelului, pot opta pentru versiunea Ninja 650 Performance sau pentru Ninja 650 Tourer. Optiunile de culoare pentru 2021 sunt: Metallic Spark Black, Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White si Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White.

Cu un design minimalist in stil Sugomi, Kawasaki Z650 este un streetbike prietenos cu riderii, indiferent de nivelul de experienta al acestora. Aduce variantele de culoare: Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black, Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black si Metallic Spark Black. Sasiul de tip tubular cu cadru usor Trellis inspirat de varful de lance al seriei, Z H2, luminile LED complete si motorizarea eficienta sunt doar o parte din caracteristicile cu care vine inzestrata aceasta motocicleta de strada disponibila si celor cu permis de categoria A2.

Cu o performanta iesita din comun privind livrarea puterii si raspunsul precis, fiecare din motocicletele 650cc cu motor V-Twin prezentate din familia Kawasaki detine tehnologie avansata si este capabila sa ofere o plimbare antrenanta in oras si pe distante lungi. Atat Ninja 650, cat si Versys 650 si agilul naked de serie Z sunt conforme normelor Euro5.