Acasă > Stiri  >  Motocicletele Kawasaki 125cc sunt parteneri ideali entry-level

Motocicletele Kawasaki 125cc sunt parteneri ideali entry-level

1 minut
Motocicletele Kawasaki 125cc sunt parteneri ideali entry-level

Multi bikeri vor vorbi cu pasiune despre prima lor motocicleta, iar pentru fanii vehiculelor pe doua roti la inceput de drum, niste candidati ideali pot fi Z125 si Ninja 125. Ambele motociclete Kawasaki sunt echipate standard cu ABS si au configuratii la nivel sasiului de tip trellis care pot acomoda suspensia spate Uni-Trak unica. Pentru sezonul 2023, Kawasaki Ninja 125 si Z125 vin inzestrate cu noi optiuni de culoare.

Poate fi greu de decis intre Ninja 125 si Z125, intrucat cele doua modele sunt ambele prietenoase cu riderii categoriilor A1, A2 si B. De asemenea, se bazeaza pe un motor monocilindru 125 cm3 in 4 timpi capabil sa produca 15 cai putere. Indiferent de alegere, pilotul beneficiaza de avantajul pornirii electrice si de cutia cu 6 viteze. Modelul de serie Z mosteneste aspectul indraznet, in timp ce Ninja se remarca prin caroseria inspirata de curse.

Amandoua motocicletele Kawasaki 125cc dispun de instrumentar complet digital si de sistemul Ergo-Fit. Inaltimea seii poate fi modificata in functie de talia si preferintele pilotului.

Optiuni de culoare disponibile pentru sezonul 2023:
Z125

  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black
  • Pearl Storm Gray

Ninja 125

  • Lime Green/Ebony.