Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cele mai atractive motociclete Aprilia la EICMA 2023

Cele mai atractive motociclete Aprilia la EICMA 2023

2 minute
Cele mai atractive motociclete Aprilia la EICMA 2023

Una dintre vedetele la standul Aprilia in cadrul EICMA 2023 este motocicleta RS 457. Acest sport bike se caracterizeaza printr-o greutate usoara si si dotari tehnice avansate, fiind destinat in special pentru riderii tineri si pentru piete noi. Alte modele care completeaza gama si pot admirate la salonul moto de la Milano sunt noile versiuni Tuareg si RS 660.

Pentru Aprilia, noul motor 660 cc inseamna o extraordinara versatilitate, propulsandu-l pe riderul echipei de curse, Jacopo Cerutti, spre cucerirea victoriei in Campionatul de Motoraliu italian si ducand pe podium motocicleta Aprilia Tuareg.

Modelul sport bike Aprilia RS 660 a jucat un rol semnificativ in categoria Twins Cup a prestigiosului Campionat MotoAmerica, plasand doi rideri pe podium in clasamentul general.

Aprilia RS 457

Cu prezentarea lui RS 660, care a devenit rapid cel mai bine vandut sports bike din Europa, Aprilia completeaza familia de motociclete sportive intrand pe un nou segment indreptat atat spre noi piete, cat si spre viitoarele generatii de piloti, pentru a intruni cererea in crestere de motociclete manevrabile si cu tehnologie si stil de ultima ora.

Aprilia RS 457 este rezultatul unui proiect nou si se remarca prin greutatea usoara, oferind cel mai bun raport greutate/putere posibil pentru o motocicleta care poate fi condusa cu carnet A2, pe langa usurinta pilotarii si caracteristicile tehnologice. RS 457 este proiectat pentru a acompania motociclistii in evolutia pe strada si pe circuit.

Noua Aprilia este alimentata de un motor racit cu lichid cu 2 cilindri ultramodern, 4 valve per cilindru, capabil sa genereze o putere de 35 kW, maximum posibil pentru o motocicleta care poate fi condusa cu permis A2. Aceasta motocicleta Aprilia are o greutate de numai 159 kg (175 kg cu rezervorul plin) si asigura un raport imbatabil greutate/putere. Cadrul din aluminiu si suspensia ajustabila compun arhitectura sasiului. In clasica traditie a brandului, pachetul electronic standard este cuprinzator si include accelerator Ride by Wire, trei Moduri de Riding, ABS si Control al Tractiunii reglabil care poate fi dezactivat. Accesoriile includ schimbatorul electronic.