Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de mini dirt bike-uri Kawasaki 2022

Gama de mini dirt bike-uri Kawasaki 2022

2 minute
Gama de mini dirt bike-uri Kawasaki 2022

Ce mini dirt bike Kawasaki este mai potrivit pentru juniorul din familie?

Alegerea unei „jucarii” pe doua roti motorizate pentru cel mai mic pilot din familie nu este mereu o sarcina usoara, mai ales ca exista pe piata o larga diversitate de modele. Printre cei mai renumiti producatori de mini dirt bike-uri se numara Kawasaki. Producatorul japonez s-a afirmat print-o serie de modele performante, trei motocross si unul enduro. Rezultat al combinatiei intre tehnologia inalta si designul inspirate de motocicletele mai mari destinate adultilor, dirt bike-urile pentru copii Kawasaki KX65, KX85 si KLX110R detin toate caracteristicile pentru a deveni rapid cel mai bun prieten in off road.

Kawasaki KX65 se bazeaza pe un motor in 2 timpi racit cu lichid, 64cc si beneficiaza de pornire kick. Saua are inaltimea de 760mm. Cel mai mic membru al familiei KX dispune de frane pe discuri pentru a demonstra puterea franarii eficiente celor care fac primii pasi in off road. Un mini dirt bike perfect pentru un viitor campion.

Kawasaki KX85 se impune prin motorul 84cc, caroseria zvelta si minimalista, performanta de racire crescuta a radiatorului si un styling sportiv inspirat de modelele de curse. Acest dirt bike pentru copii din lineup-ul de motociclete Kawasaki ofera in sezonul 2022 ghidon reglabil in 6 pozitii si o transmisie mai puternica. Varianta Kawasaki KX85-I este echipata cu jante 17” pe fata si 14” pe spate si versiunea Kawasaki KX-85-II vine standard cu jante 19” fata si 16” spate.

Kawasaki KLX110R are in dotare un motor 112cc in 4 timpi compact pe racire cu aer care ofera o livrare lina a puterii si stabilitate solida. Pachetul include transmisie cu 4 viteze si ambreiaj automat. Toate modelele se disting printr-o schema de culoare vibranta pe verde, Lime Green.