Lineup ATV-uri pentru copii Can-Am DS 2022

Gama de ATV-uri pentru copii Can-Am DS a fost conceputa pentru juniorii cu varsta de 6+ ani. Pentru sezonul 2022, lineup-ul destinat copiilor aduce o serie de optimizari. Include modelele DS de baza, DS 90 si varianta DS 90 X, alaturi de DS 250. Toate aceste mini ATV-uri dispun de pornire electrica, optiuni incorporate de limitator de viteza si ofera manevrabilitate de incredere. Pentru versiunea DS 90 X este disponibil pachetul cu grafica specifica X (include frane, evacuare si amortizoare de performanta), ceea ce il transforma intr-un partener ideal pentru tinerii care aspira sa cucereasca podiumul in cursele off road pentru juniori.

Toate modelele DS dispun de cutie automata CVT. Transmisia variabila continua (CVT) le permite tinerilor rideri accesul la treapta potrivita si contribuie la usurinta in manevrare. Limitatorul de acceleratie este oferit standard si permite mentinerea vitezei sub control, pentru un plus de siguranta la pilotare. Un alt atu tehnic consta in configuratia inovatoare la nivel de suspensii. DS are o suspensie frontala cu brat de tip A inspirata de ATV-urile destinate adultilor, facilitand o plimbare stabila si confortabila. La nivel de motorizare, modelele Can-Am DS beneficiaza de pornire electrica cu buton. Copiii pot porni singuri motorul utilizand un start-up traditional de rezerva. Motoarele in 4 timpi cu care vin dotate ATV-urile pentru copii de la Can-Am Bombardier sunt durabile si antrenante.

Versiunea DS 90 X este destinata pilotarii de catre copiii cu varsta de peste 10 ani si ofera cateva functii suplimentare fata de varianta standard, cum ar fi bratele duble in A pe fata, amortizoare HPG Piggyback, grafica X, evacuare sport, caracteristici de curse.

Mini ATV-ul Can-Am DS 250 face trecerea la nivelul urmator si este destinat tinerilor cu varsta peste 14 ani. Motorul 250cc racit cu lichid din dotare furnizeaza putere pentru o experienta de riding mai palpitanta si este pasul spre ATV-urile mai mari.

Gama de ATV-uri pentru copii Can-Am Bombardier este disponibila si pe ATVRom Arad