Maxi-scuterul CFMOTO ZEEHO AE8 ia prin surprindere lumea pe doua roti

Maxi scuterul CFMOTO ZEEHO AE8 este mai agresiv si mai orientat spre viitor decat alte scutere electrice!

Modelul AE8 de la compania de mobilitate electrica chineza va fi produs in masa.
Maxi-scuterul electric ZEEHO AE8 are o autonomie de 190 km cu o singura incarcare a bateriei!

AE8 este un scuter high-performance in stil urban de la brandul ZEEHO.
Sub sloganul “Life amplified”, AE8 lupta sa aduca mai multe valori generatiei tinere de rideri. Este indraznet, interactiv si are un impact puternic.

 • Perspectiva bazata pe tehnologie
  Inspirata de lumea interstelara SF si proiectata de partenerul european de design al CFMOTO, Modena 40, forma AE8 raspunde nevoilor estetice ale tinerilor. In acelasi timp, rupe constrangerile de design ale pedalelor traditionale. O combinatie inedita face liniile si contururile vehiculului mai puternice.

“Make the next move” – AE8 are ca obiectiv sa ofere o experienta unica acelor utilizatori interesati sa descopere ceva nou si care doresc o pilotare distractiva. Prin crearea lui ZEEHO AE8, multiple update-uri tehnice devin disponibile pentru cei mai tineri profesionisti urbani.

 • Sistem de iluminare smart
  Sistemul de iluminare al lui AE8 include faruri LED divizate, care ofera o iluminare mai stratificata si un efect de penetrare excelent. Sistemul auxiliar adaptiv ofera o vizibilitate luminoasa si clara pe orice vreme. Lampa din spate combina lumina de pozitie si lumina de frana. Lumina de pozitie si lumina de frana sunt combinate intr-una singura, iar franele sunt aprinse sincron, pentru o recunoastere mai buna si pentru ca fiecare moment de franare sa fie extraordinar.

 • Motor puternic
  Racire centrala cu lichid, motor puternic Z-core. Sistemul de accelerare al lui AE8 este la fel de bun ca un scuter pe benzina de 300 cmc. Silentios, agil, cu o distributie mai buna a greutatii si o imbunatatire generala a performantei. Puterea maxima generata de bateria interschimbabila este de 16 cp (12,5 kW), iar cuplul maxim la roata este de 218 N.m, in timp ce randamentul motorului ar putea ajunge la 92%. Acest maxi-scuter electric poate fi pilotat cu o viteza de pana la 100 kmph. Pentru a accelera de la 0 la 50 km/h, lui ZEEHO AE8 ii iau doar 2.6 secunde. In afara modelului standard, producatorul a lansat si varianta S.

 • Baterie mai sigura, cu o durata de viata mai lunga
  Ca membru al familiei ZEEHO, AE8 dispune de o baterie performanta. Autonomie baterie maxima de 190 km. Gama testata de NEDC atinge 120 km. Pachetul la nivel de baterie garanteaza longevitate, o pilotare sigura si calitate datorita sistemului de diagnosticare mai sigur, pentru analiza auto-defectiunii si alarma automata, cu monitorizare de prima mana a conditiilor de riding.

 • Pilotare Smart

AE8 detine mai multe functii si componente smart, ca de exemplu: pornire electrica, senzor la, smart central lock, comutator start-stop, asistenta pentru o interactiune imbunatatita rider-vehicul, etriere Brembo si sistem BOSCH ABS. La toate acestea se adauga displayul curbat 5-inch LCD. Pilotul poate alege dintre 3 moduri: Eco, Street si Sport. 5 tipuri de GPS si monitorizare in timp real a locatiei vehiculului. Functia „lockdown” previne riscurile de furt.

Scuterele electrice CFMOTO ZEEHO sunt disponibile si pe ATVRom Bucuresti