Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  MAVERICK X3 X RC TURBO RR 2021

MAVERICK X3 X RC TURBO RR 2021

2 minute
MAVERICK X3 X RC TURBO RR 2021

CAN-AM MAVERICK X3 X RC TURBO RR, construit pentru extrem

Daca vrei sa iti testezi limitele, Maverick X3 X rc Turbo RR este cu siguranta vehiculul potrivit!
SSV-ul conceput pentru catarare pe stanci lasa in urma toate obstacolele si orice model concurent. Motorul supraalimentat livreaza 195 CP pentru o aventura off road la inaltimea celor mai exigente asteptari. Veteranii sportului care practica un stil de riding agresiv vor ramane impresionati de manevrabilitatea si puterea modelului side-by-side de fata.

Lista de puncte forte pentru Can-Am Maverick X3 X rc Turbo RR este lunga: suspensie spate TTX cu o cursa de 24-inch (610mm); brat dublu in A pe fata (inspirat de camioanele de competitie – trophy truck), cursa 22-inch (559mm), cutie automata tip CVT cu Quick Response System X ventilata cu flux ridicat de aer, la care se adauga servodirectia DPS, amortizoare FOX† 2.5 PODIUM RC2† Piggyback, cu viteza dubla de compresie si ajustari de revenire si amortizoare spate FOX† 3.0 PODIUM RC2†.

Pachetul standard de dotari integreaza tehnologia exclusiva Smart-Lok cu moduri de tractiune selectabile 2WD / 4WD cu diferential blocabil frontal / 4WD ROCK / 4WD TRAIL. Cockpit-ul este spatios si confortabil, iar riderul beneficiaza si de centuri de siguranta in 4 puncte cu captuseala din material moale in zona umerilor care te mentin relaxat indiferent ca turometrul sare de limitele stabilite.

Motorul Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency), 900 cc, Turbocharged, 3 cilindri, racire cu lichid este prevazut cu intercooler si filtru de aer de inalta performanta.
Pus in fata unei situatii critice pe traseu, pilotul poate utiliza cu succes troliul 2041 kg cu sfoara sintetica, un accesoriu practic si util. AfisajUL multifunctional digital de 7.6 inch este prevazut cu tastatura si include toate datele necesare unei experiente de off road riding la parametri moderni: vitezometru, turometru, kilometraj, indicator: trip, ore functionare, treapta viteza, ECO Mode, Sport Mode, nivel combustibil, centura de siguranta, diagnostice, ceas, la care se adauga sistemul Securitate Digital RF cu buton Start/ Stop. Alte echipamente: bara frontala si scuturi HMWPE, usi ½, plafon aluminiu, centuri de siguranta in 4 puncte cu captuseala din material moale in zona umerilor, bara anti-intruziune, bascule fata / spate, carlig de remorcare. In concluzie, modelul side-by-side Can-Am de fata este construit pentru pilotare in conditii extreme si nu va dezamagi la greu pe traseu.

Deschide un nou capitol in lumea off road-ului alaturi de Maverick X3 X rc Turbo RR 2021!