Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  LS2 FF327 Challenger

LS2 FF327 Challenger

2 minute
LS2 FF327 Challenger

Casca Challenger a fost dezvoltata de LS2 in stransa colaborare cu riderii MOTOGP, MOTO2 si MOTO3. Este o casca full-face de inalta performanta. Beneficiind de feedback din partea pilotilor de curse profesionisti, producatorul de casti LS2 a creat cel mai sigur si inovativ model de pe piata, remarcabil datorita vizibilitatii excelente. Aceasta casca dispune de mai multe caracteristici practice pe care utilizatorul de zi cu zi le va aprecia fara doar si poate: vizor retractabil, deflector de respiratie detadsabil, ventilatie optima, barbie detasabila, interior confortabil si Emergency Release System pentru eliberare rapida in caz de necesitate.

Casca Challenger dispune de strat din fibra de sticla realizat dintr-un compozit foarte usor HPFC Fiberglass Composite (Challenger HPFC). Modelul mai este disponibil in exclusivitate si in varianta cu strat din carbon (Challenger C).

Castile de protectie fabricate de producatorul spaniol sunt o alegere populara printre riderii de motociclete, scutere, choppere si ATV-uri. Sunt suficient de rezistente si ofera performanta de top, ca dovada fiind purtate de piloti de raliu (de exemplu, in cadrul Raliului Dakar). Vin intr-o mare diversitate de modele si sunt disponibile pentru marimi diferite: casti moto integrale, flip-up, casti offroad, casti open-face si pentru scuter, modele high-end din carbon concepute pentru curse. Vei gasi in colectia LS2 de la casti prietenoase cu buzunarul tau pana la modele premium – toate cu design si grafica impresionante si interior detasabil in vederea curatarii.