Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup Sea-Doo 2022

Lineup Sea-Doo 2022

2 minute
Lineup Sea-Doo 2022

Un ocean de posibilitati se deschide atunci cand alegi un skijet din gama Sea-Doo 2022!

Skijeturile Sea-Doo sunt ambarcatiuni personale care ofera o experienta de pilotare pe apa lipsita de compromisuri. Inovatiile in design au adus companiei canadiene numeroase premii RED DOT, iar multiplele avansuri tehnice au propulsat BRP in topul liderilor pe acest segement. Lineup-ul Sea-Doo 2022 include de la skijeturi pentru incepatori pana la modele destinate profesionistilor sporturilor pe apa.

Categoria Rec Lite cuprinde modelele mai accesibile Spark si Spark Trixx, acesta din urma fiind construit pentru pasionatii de acrobatii si spectacol pe apa. Disponibile in variantele cu unul si doua locuri.

Skijeturile Recreation aduc confortul platformei inovatoare GTI si beneficiaza de dotari moderne care ofera o experienta onboard completa. Puteti opta pentru modelul standard GTI sau pentru versiunea GTI SE.

Familia de skijeturi Touring a brandului include puternicele GTX si GTX Limited. Suma de dotari pentru touring si sistemul Bluetooth Audio, spatiul cargo extra, displayul color LCD si sistemul optional iDF – Intelligent Debris-Free Pump System recomanda skijeturile Sea-Doo GTX si Sea-Doo GTX Limited celor care vor sa petreaca timp de calitate la mare sau pe lac alaturi de familie si prieteni.

Performanta este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba de skijeturile Sea-DOO GTR si RXP-X. Aceste doua PWC-uri sunt inspirate de cursele pe apa si combina puterea, manevrabilitatea si controlul. Sea-Doo RXP-X dispune de motorul Rotax 1630 ACE capabil sa dezvolte 300 CP.

Sea-Doo Wake si Wake Pro sunt skijeturi destinate prin excelenta celor care practica surf, wakeboarding sau alte sporturi pe apa. Modelul Wake Pro livreaza cea mai buna stabilitate din industrie.

FISHPRO SCOUT, FISHPROSPORT si FISHPRO TROPHY se inscriu in categoria aparte dedicata pescarilor amatori si profesionisti, datorita dotarilor specifice. Reprezinta primele skijeturi de pe piata de acest tip.

Cea mai noua aditie marca Sea-Doo o constituie lineup-ul de pontoane Switch 2022: Switch, Switch Sport si Switch Cruise, care va permit sa duceti calatoria pe apa la un nivel de confort superior.

Gama de skijeturi Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Bucuresti