Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul de motociclete KTM EXC 2022

Lineup-ul de motociclete KTM EXC 2022

3 minute
Lineup-ul de motociclete KTM EXC 2022

Gama de motociclete KTM EXC 2022 impresioneaza din toate punctele de vedere. Fiecare motocicleta KTM din acest lineup se remarca prin agilitate deosebita si manevrabilitate inalta, astfel incat riderii care vor urca in saua modelelor EXC devin pretendenti la podium. De la cel mai mic model al linei, KTM 150 EXC TPI ’22, pana la varful de lance, KTM 450 EXC-F ’22, toate promit sa livreze performanta greu de egalat pe segmentul din care fac parte. Riderii pot opta pentru modelele in 2 timpi EXC TPI sau pentru modelele in 4 timpi EXC-F. Descopera gama!

KTM 250 EXC TPI ’22 reprezinta o combinatie excelenta intre putere si manevrabilitate si stabileste standardele pentru stil si performanta. Tehnologia TPI inovatoare permite modelului de fata sa atinga noi culmi, demonstrand angajamentul companiei austriece de a dezvolta motoarele in 2 timpi. Motorul compact 250cc 2 timpi ofera putere din plin si acceleratie si le permite riderilor sa isi gaseasca drumul printre cele mai dure obstacole. Ingineria la nivel inalt si designul inovator pun astfel bazele celei mai bune experiente de pilotare pentru pasionatii de enduro care aspira sa cucereasca cel mai extrem teren. Grafica este inspirata de RED BULL KTM FACTORY RACING TEAM si mizeaza pe un contrast indraznet de portocaliu cu tonuri de albastru.

KTM 250 EXC-F 2022, modelul din gama KTM 4 timpi cu motor de cea mai mica cilindree, ofera un atac surprinzator. Cu dimensiunile sale compacte, greutate mimima si manevrabilitate fantastica, KTM 250 EXC-F este de multa vreme un favorit atat in randul profesionistilor, cat si al amatorilor motivati. Multumita sistemului de injectie avansat, ofera performanta de top in clasa din care face parte. Motorul lui KTM 250 EXC-F este cek mai puternic si rafinat de pe piata 250 cc. Livrarea eficienta a puterii este disponibila in intreaga gama de turatii. Greutatea de numai 27.9 il transforma in cel mai usor si competitiv motor. In plus, dispune de omologarea Euro 4.

KTM 350 EXC-F 2022 este o motocicleta dual-sport demna de atentie datorita sasiului ultra-usor si motorului 350 cc cuplat la o cutie cu 6 viteze PANKL. Combinatia de agilitate asemanatoare modelelor 250 si de putere similara celor 450 face din motocicleta KTM de fata un rival competitiv. Gandit sa ofere echilibrul perfect intre agilitate, greutate si putere, motorul pe injectie al lui KTM 350 EXC-F promite sa devina o viitoare legenda.

KTM 450 EXC-F ’22 impresioneaza prin performanta si eficienta, dispune de cadru si sucadru usoare, o caroserie si ergonomie gandite pentru curse, precum si de un sistem de evacuare compact alaturi de racire exceptionala si suspensii moderne. Fara indoiala, KTM 450 EXC-F stabileste standardele in industrie. Combinand dimensiunile compacte cu puterea, motorizarea 449.9 cc SOHC pe injectie este cea mai puternica si rafinata de pe piata. Cu doar 29.2 kg, este si cea mai usoara in categoria 450 cc. Toate modelele KTM EXC vin echipate cu ghidon din aluminiu NEKEN. Gama 2022 KTM EXC se remarca printr-un constrast indraznet de portocaliu cu tonuri de albastru, inspirandu-se de la RED BULL KTM Factory Racing Team.

Un loc aparte in lineup il ocupa pachetul KTM SIX DAYS. Toate modelele KTM SIX DAYS beneficiaza de cadre din otel usor cu geometrie derivata din curse, rigiditate optima si un feedback fara precedent pentru rider, rezultand un caracter jucaus si manevrabilitate de top, cu stabilitate remarcabila la viteza inalta. Subcadrul este construit din profile aluminiu ultra-stabile si extra-usoare, cantarind mai putin de 900 grame.
Toate modelele KTM SIX DAYS vin echipate cu ghidon de inalta rezistenta din aluminiu, ajustabil. De asemenea, intreaga gama SIX DAYS dispune de un pachet exclusiv de parti, precum si de logo-ul distinctiv SIX DAYS.