Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Leatt propune o colectie diversificata de echipamente bike pentru MTB

Leatt propune o colectie diversificata de echipamente bike pentru MTB

4 minute
Leatt propune o colectie diversificata de echipamente bike pentru MTB

Traim in lumea post-pandemica, dupa ce libertatea noastra de a ne misca a fost limitata major in ultimii doi ani. Acum nu mai este cazul si suntem capabili sa iesim si sa exploram, sa incercam lucruri noi. Cu acest concept in minte, vrem sa profitam din nou de libertatea de a fi in aer liber facand ce ne place pe doua roti.

Dupa peste 20 de ani de la crearea protectiei pentru gat Leatt, marca sud-africana cunoscuta pentru dezvoltare si inovatie, face un nou pas #SaveOurPlanet. De ani de zile, oamenii de stiinta si ecologistii au avertizat despre efectele schimbarilor climatice si ale poluarii industriale. Desi schimbarea nu se poate face peste noapte, Leatt introduce ambalaje biodegradabile, fara plastic, cu cerneluri de soia, pentru intreaga sa gama de produse Moto si MTB. Pe langa ambalajele fara plastic, a fost lansata o colectie de articole de imbracaminte, reprezentand primele produse din surse durabile ale brandului.

Materialele din care brandul confectioneaza acum diverse echipamente, cum ar fi bluzele si tricourile destinate iubitorilor de mountain biking, se bazeaza pe fibre celulozice obtinute din resturi lemnoase prin utilizarea de solventi reciclabili. Celalalt material inovator propus de Leatt provine de la banala boaba de cafea macinata, folosindu-se zatul de cafea pentru crearea de fire toarse. 100% reutilizabil.

Colectia de echipamente MTB include bluzele cu maneci lungi MTB Gravity 2.0 V22 pentru femei si barbati din TENCEL, un material tehnic premium cu calitati de performanta deosebite, eficient in pastrarea controlului asupra temperaturii corpului in conditii de vreme variate. Un material moale la atingere, ideal pentru pielea sensibila si care ofera confort pe intreaga durata a zilei. Bluza MTB Gravity 2.0 poate fi purtata cu sau fara armura. Alte echipamente bike din colectie:

  • tricou MTB AllMtn 2.0 V22 – T-shirt tehnic cu look casual, conceput special pentru mountain bikeri. Ofera confort in conditii solicitante de riding si permite purtarea protectiei pentru gat.
  • tricou MTB Enduro 3.0 – tricou cu maneci trei sferturi, excelent ventilat pentru a pastra racoarea in timpul urcarilor lungi, creat dintr-un material eco-friendly din sticle PET reciclate.
  • tricou barbati MTB AllMtn 5.0 – tricoul foarte popular Windblock, deja un bestseller, a primit un upgrade tehnic sub forma materialului revolutionare Warm Yarn, creat din zat de cafea reciclat. Tesatura Warm Yarn ofera control superior al temperaturii si confort premium. Potrivit pentru riding in conditii dure de vreme.

Liniile de bluze bike pentru barbati de la Leatt ofera optiuni pentru toate gusturile si necesitatile unui pasionat de montain biking!

Adevaratii pasionati de MTB nu se lasa intimidati de vremea neprietenoasa si se pregatesc temeinic pentru orice provocare intalnita pe traseele montane. In noua colectie de echipamente pentru bikeri de la Leatt, veti descoperi un intreg „arsenal”: casti, geci, bluze, tricouri, pantaloni. Gama All-Mountain a fost special creata pentru cei care iubesc sa se aventureze in outdoor chiar si in zilele umede, pe poteci noroioase, cand altii stau acasa.

Jacheta 5.0 Windblock este optimizata cu noua tesatura Warm Yarn pentru control al temperaturii superior, este moale la atingere si ofera confort premium la purtare. Spatele acestei geci Leatt pentru bikeri este realizat din plasa respirabila si garanteaza ventilatie optima pentru a preveni acumularea transpiratiei. Jacheta MTB AllMtn 5.0 V22 vine cu trei optiuni de culoare: Black, Rust si Ivy si este disponibila pe mai multe marimi.

Pantalonii 5.0 se bazeaza pe membrana Hydradri din trei straturi. Pantaloni impermeabili si respirabili 30.000/23.000, cu un strat de material durabil, rezistent la patare. Va veti pastra zambetul pe fata atunci cand treceti prin balti si va stropiti cu noroi. Perechea de pantaloni MTB AllMtn 5.0 V22 este disponibila pe negru, pe mai multe marimi.

Echipamentele Leatt All-Mountain reprezinta garantia ca veti avea parte de cea mai buna experienta de MTB, indiferent de vreme.

Gamele de echipamente bikeri sunt disponibile si pe ATVRom Piatra Neamt