Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Avantaje ale folosirii unei lame de zapada Iron Baltic

Avantaje ale folosirii unei lame de zapada Iron Baltic

2 minute
Avantaje ale folosirii unei lame de zapada Iron Baltic

Lamele de zapada Iron Baltic heavy-duty din otel sunt concepute special pentru sarcini dificile cu ATV-uri si SxS-uri. Modelele sunt reglabile, devenind unealta perfecta pentru curatarea zapezii sau a indeparta nisipul, murdaria, pietrisului si alte materiale solide. Modelele de lame deszapezire Iron Baltic sunt disponibile in configuratii de montare frontala, montare la mijloc si in V si permit instalarea pe vehicule 4×4 de teren cu ajutorul unor adaptoare de montare specifice.

Un beneficiu al lamelor de zapada Iron Baltic consta in faptul ca pot fi comutate cu usurinta intre pozitia de lucru coborata si poziția de transport folosind in acest scop troliul ATV-ului / side-by-side-ului, ceea ce va ajuta sa va deplasati rapid si convenabil intre diferite zone de lucru. Pentru un plus de confort, expertii in domeniu va recomanda sa utilizati pachetul optional mini-motion sau unitatea hidraulica.

Lamele de zapada Iron Baltic cu montare frontala sunt disponibile in versiuni cu lama dreapta de 1280 mm / 50” sau 1500 mm / 59” si cu lama conica de 1500 mm / 59” cu tuburi de impingere obisnuite sau inguste. Lamele drepte pot fi largite cu 150 mm / 6” utilizand extensii laterale optionale. Montarea sistemului de lama deszapezire cu montare frontala necesita un kit de montare specific modelului care asigura ca sistemul este optimizat pentru vehiculul respectiv.

Datorita sistemului special de autoblocare dezvoltat de producator, montarea si detasarea lamelor de zapada dureaza foarte putin, iar suportul situat in partea din fata a ATV-ului sau SxS-ului din dotare poate fi lasat la locul sau pe intreg parcursul anului, fara a interfera cu alte accesorii si echipamente atasate. Montarea frontala nu reduce garda la sol a vehiculului, ceea ce inseamna ca acest tip de accesoriu de iarna ATV poate fi folosit fara griji. Un alt avantaj al sistemului de montare frontala consta in inaltimea de ridicare, astfel incat sarcina poate fi impinsa mai sus in comparatie cu lamele standard cu montare mijlocie.

Gama de lame deszapezire Iron Baltic este disponibila si pe ATVRom Arad