Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KTM Motorcycles a introdus noua colectie KINI LIFESTYLE

KTM Motorcycles a introdus noua colectie KINI LIFESTYLE

2 minute
KTM Motorcycles a introdus noua colectie KINI LIFESTYLE

Cand Heinz Kinigadner a legat o cutie de Red Bull sub motocicleta sa de curse de la Paris la Peking in 1995 si a strabatut continentele, fostul campion mondial de motocross a „dat aripi” unei legaturi magice intre marca, KTM Motorcycles si mostenirea austriaca de racing. Imbinand sportul si initiativele puternice, cum ar fi fundatia Wings for Life, numele „KINI” ramane viu, fiind o emblema pentru „cool”, motociclete si pasiunea pentru viteza absoluta. Gama KINI Lifestyle este o colectie dedicata de inalta calitate, care completeaza o serie de produse functionale pentru rideri, concurenti ai competitiilor de profil si pentru cei care nu stau pe ganduri cand vine vorba sa apese acceleratia!

Creat de o legenda, fabricat de cei mai buni: lineupul de echipamente KINI LIFESTYLE

KINI, KTM, Red Bull, albastru si un look inconfundabil. Sepcile pentru copii cu sigle brodate si cu o potrivire universala pot fi purtate in padocul de circuit, in parc sau pur si simplu pe strada. Juniorii vor arata ca niste adevarati campioni! Cele doua sepci premium cusute permit ajustarea usoara pentru a se potrivi tuturor marimilor.

Hanorace KINI LIFESTYLE

Cand vrei sa arti cool, dar sa porti ceva calduros, cele doua hanorace KINI din colectie sunt o alegere tentanta pentru iarna si primavara. Designul KINI se distinge prin nuantele pe albastru-inchis si gri. Hanoracele sunt prevazute cu o manseta elastica.

Tricouri KINI

Tricourile KINI au trei teme diferite cu motiful retro cu soare „California”, cu logo-ul KINI si emblema cu coroana, plus steagul alb-negru cu patratele. Designul apare in zona umerilor, pe spate sau pe piept pe unele modele disponibile pentru toate marimile pentru adulti, pe gri cu albastru si alb. Poti conta pe un material din bumbac si printuri de inalta calitate. Parintii si copiii pot adopta look-ul KINI „sunset” sau „Dirt Legends”, ambele designuri oferind aceeasi calitate.

Gama de produse KTM POWERWEAR include echipamente functionale si casual pentru femei, barbati si copii, alaturi de multiple accesorii.