Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KTM a prezentat gama mini-cross SX 2024

KTM a prezentat gama mini-cross SX 2024

3 minute
KTM a prezentat gama mini-cross SX 2024

Gama de mini motociclete sport KTM 2024 continua asaltul de victorii in fata competitiei, fiind acum si mai apropiate de vehiculele KTM Motocross de cilindree mare, de la care imprumuta designul modern si tehnologia avansata. Dupa succesul seriei KTM SX, modelele mini SX isi fac aparitia pe traseu cu o abordare fresh in dezvoltarea de motociclete READY TO RACE motocross destinate incepatorilor.

Utilizand date stiintifice, statistice, 2024 KTM 50 SX a fost dezvoltat pentru a fi cat mai aproape posibil de o versiune la scara mica a modelului KTM SX de cilindree mare, cu atentie sporita privind proportiile corpului riderilor juniori. Acest aspect a fost luat in considerare in designul si in etapele dezvoltarii lui 2024 KTM 50 SX, precum si in ceea ce priveste toate componentele sale. Fiecare motocicleta pentru copii KTM a fost realizata cu inginerie de ultima ora.

Pentru prima data, dezvoltarea lui 2024 KTM 65 SX a fost realizata in stransa colaborare cu mai multi rideri de test internationali, care au concurat cu succes si au testat modelul in diverse stagii de evolutie in ultimii doi ani. Acest lucru are ca rezultat o serie minicross care nu doar arata ca modelele READY TO RACE motocross, dar ofera si un nivel superior de calitate si atentie la detalii.

Cu manevrabilitate de top si performanta, 2024 KTM 50 SX si 2024 KTM 65 SX sunt construite in jurul unui nou cadru din otel cu subcadru din doua piese din fibra de sticla si poliamida consolidat cu otel. Cadrul nou permite ajustarea in functie de inaltimea riderului. Suspensia, pozitia ghidonului, caroseria si subcadrul sunt acum reglabile in inaltime pentru a se potrivi nevoile riderilor juniori. Inaltimea seii poate fi ajustata intre 634 mm – 683 mm pentru 2024 KTM 50 SX si 730 mm – 760 mm pentru 2024 KTM 65 SX. Modelele pentru copii dispun, asadar, de aceeasi atentie deosebita si pasiune pe care brandul austriac o acorda fabricarii de motociclete KTM destinate riderilor seniori.

In ceea ce priveste update-urile la suspensii, ambele modele minicross dispun de cea mai recenta tehnologie, cu o furca fata 35 mm USD WP XACT AER. Pe spate, noua furca complet ajustabila cu monoamortizor WP XACT contribuie la echilibru si caracteristici de amortizare. Amvee modele benficiaza de geometrie revizuita.

Pentru 2024, KTM 50 SX FACTORY EDITION dispune de componente de inalta performanta si vine inzestrat cu un kit grafic inspirat de Red Bull KTM Factory Racing si o sa portocaloe KTM Factory. Performanta crescuta se datoreaza dotarii cu un sistem de evacuare FMF si bujie Iridium BRISK FE, devenind alegerea ideala pentru viitorii campioni.

Gama de mini motociclete 2024 KTM SX va fi disponibila in reprezentante de la inceputul lunii noiembrie 2023.