Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KTM 790 DUKE 2024

KTM 790 DUKE 2024

2 minute
KTM 790 DUKE 2024

De la debutul in 2017, KTM 790 DUKE a luat cu asalt piata de motociclete. Pentru 2024, modelul ia din nou strada prin surprindere, livrand putere si agilitate de neegalat. Alimentat de cea mai compacta platforma cu doi cilindri in paralel din clasa, motorul LC8c genereaza 105 CP si un cuplu incendiar. Cu un consum redus si o nota acustica deosebita, aceasta motocicleta KTM este un oponent redutabil in categoria de greutate medie. Optiunea cu motor 95 CP ce permite configuratia pentru permis A2 este, de asemenea, disponibila pentru piata europeana.

2024 KTM 790 DUKE mentine o manevrabilitate usoara si agilitate la viraje  multumita geometriei dezvoltate special pentru pilotare urbana sportiva.

Selectia obisnuita de moduri de riding RAIN, STREET, SPORT si setarea optionala TRACK ofera riderilor posibilitatea customizarii facile a controlului acceleratiei si al tractiunii, pentru un plus de incredere pe strada sau pe circuit si in orice conditii de vreme.

Suspensia WP APEX de inalta calitate la fiecare capat asigura o conexiune perfecta cu asfaltul si incredere in orice situatie, cu un pachet electronic atent gandit care garanteaza un comportament impecabil.

In termeni de estetica, 2024 KTM 790 DUKE pastreaza aceeasi reteta agresiva, caracterul si performanta sa legendara vorbind de la sine. Pentru riderii care doresc sa personalizeze modelul si sa fie READY TO RACE, brandul austriac pune la dispozitie gama de componente KTM PowerParts si colectia KTM PowerWear.