Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki Versys 1000 S 2021

Kawasaki Versys 1000 S 2021

2 minute
Kawasaki Versys 1000 S 2021

Vrei sa ajungi la destinatii indepartate? Kawasaki Versys 1000 S 2021 este partenera de drum potrivita!

Motocicleta Kawasaki Versys 1000 S 2021 se afirma printr-o serie de featuri premium, cum ar fi luminile LED complete, schimbarea rapida a vitezelor si dotarea cu cruise control pentru a-ti oferi o experienta de riding sigura, usoara si, nu in ultimul rand, distractiva.

Varianta in editie S din gama de motociclete Kawasaki este disponibila cu doua scheme de culoare atractive, pe negru-gri si verde-negru.
Versys 1000 S se bazeaza pe un motor in 4 timpi, cu 4 cilindri in linie, pe racire cu lichid, DOHC, de capacitate 1043 cc, cuplat la o cutie cu 6 viteze si dispune de pornire electrica. Cei 118 CP ofera puterea suficienta pentru o plimbare antrenanta pe distante lungi, consumul fiind in jur de 5.5l/100 km, conform datelor furnizate de constructor. Rezervorul are o capacitate de 21 litri. Sa confortabila de 840mm.

Caracteristici cheie: sistem KTRC (Kawasaki TRaction Control), aparatoare de vant reglabila, manere incalzite pentru un plus de confort in zilele reci, conectivitate smartphone, faruri LED, moduri de pilotare integrate (Sport, Road, Rain si mod manual), KQS (Kawasaki Quick Shifter). Suspensia cu cursa lunga permite riderului sa abordeze virajele cu aplomb, in vreme ce rotile usoare 17-inch contribuie la o manevrabilitate sportiva si rapida. Pachetul standard include afisaj color TFT, sistem de franare KIBS si KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, moduri de putere si indicator de pilotare economic.

Cand aventura te cheama, pregateste-te sa fii uimit!