Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki STX 160LX 2023

Kawasaki STX 160LX 2023

2 minute
Kawasaki STX 160LX 2023

Kawasaki STX 160LX aduce pentru sezonul 2023 dotari si tehnologie de ultima ora pentru a furniza distractie maxima pe apa, fara compromisuri de la confort si manevrabilitate. Acest skijet din familia Kawasaki se distinge de la prima vedere prin schema pe negru si rosu-neon si platforma spatioasa. PWC-ul detine instrumentar digital cu display LCD ce ofera vizibilitate excelenta si acces facil la date importante (vitezometru, tahometru, nivel combustibil, consum, ceas, temperatura apa, istoric viteza maxima, indicator de pilotare economica etc.).

Motorul racit cu lichid, 1498cc, 4 cilindri in linie, 4 timpi, DOHC, 16 valve dezvolta maximum 152 CP.

Toate modelele de skijeturi Kawasaki din gama STX vin echipate cu un imobilizator ce are rolul de a determina daca motorul poate fi pornit electric si prin ECU. Noua structura eficientizeaza spatiul si extinde capacitatea rezervorului de la 62L la 78L, garantand cea mai mare capacitate in clasa. In combinatie cu caracteristicile motorului care permit o eficienta buna de consum, capacitatile de touring ale acestei ambarcatiuni personale devin mai mari ca niciodata.

Electronic Cruise Control – riderul poate seta viteza (viteza motorului), cu suport pentru pilotare confortabila si economica. Cand modul este activat, puteti rula la viteza specificata (turatia motorului) chiar si atunci cand maneta de acceleratie este in pozitia complet deschisa.

Prin extinderea bumper-ului de pe spate, platforma spate ofera acum extra spatiu. Varianta LX este dotata cu covoras de punte in doua tonuri exclusiv. Pozitia de pilotare confortabila ofera spatiu generos, astfel incat riderii isi pot intinde picioarele. In combinatie cu saua cu design nou, plimbarile devin mult mai placute.

Sistem Audio JetSound cu Bluetooth – pentru cei care cred ca viata este mai buna cu un soundtrack. Doua suporturi de pahare au fost instalate in partea din spate a manerului.