Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul de skijeturi Kawasaki 2024 amplifica distractia pe apa

Lineup-ul de skijeturi Kawasaki 2024 amplifica distractia pe apa

2 minute
Lineup-ul de skijeturi Kawasaki 2024 amplifica distractia pe apa

Lineup-ul de skijeturi Kawasaki 2024 este compus din noua modele, toate avansate din punct de vedere tehnic si cu designuri atractive, gandite pentru confortul riderului.

2024 Kawasaki SX-R 160 este un skijet stand up ideal pentru pasionatii de sporturi nautice. Se caracterizeaza prin ghidonul in stil MX si ofera performanta superba la viraje. Acest skijet are o lunga traditie pe segmentul de PWC-uri care pot fi pilotate din pozitie ridicata si este protagonistul multor campionate si curse pe apa. Kawasaki muta categoria la nivelul urmatorul cu un motor 1498cc in 4 cilindri, introducand modelul stand up cu cea mai rapida acceleratie produs in masa de pana acum. SX-R include standard featuri pentru a-si ajuta riderul sa duca distractia pe apa la extrem.

2024 Kawasaki STX 160 este alimentat de un motor 1498cc lider in clasa, pe injectie digitala. Furnizeaza acceleratie incendiara, un consum de combustibil excelent si emisii reduse. Carena agila din compozit si caracteristicile superioare transforma acest skijet Kawasaki in alegerea potrivita pentru entuziastii plimbarilor pe apa sau pe mare.

2024 STX 160X ofera, la fel ca modelul STX 160, o pozitie de riding confortabila si este dotat cu rezervor 78L si instrumentar complet digital. Aduce in plus o platforma mai mare in partea din spate.

2024 STX 160LX include standard suporturi pentru pahare si Electronic Cruise Control.

Skijeturile Ultra 160LX-S si Ultra 160LX beneficiaza de echipamente de top si platforma inovatoare Ultra, la care se adauga designul Dynamic Luxury. Modelele Ultra 310 completeaza lineup-ul. Varianta de baza Ultra 310X ofera acceleratie puternica si echipamente imbunatatite pentru a avea un avantaj net asupra concurentei. Confortul crescut este unul din punctele sale forte.

Motorul supraalimentat din dotarea lui Ultra 310LX este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice din industria de PWC-uri. Detine o carena conceputa pentru curse, apreciata pentru manevrabilitate si precizie atat in conditii calme, cat si pe apa agitata. Un nivel de performanta de neegalat.