Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Forta PRO – Kawasaki anunta lineup-ul 2023 de ATV-uri si SxS-uri

Forta PRO – Kawasaki anunta lineup-ul 2023 de ATV-uri si SxS-uri

3 minute
Forta PRO – Kawasaki anunta lineup-ul 2023 de ATV-uri si SxS-uri

Gama Brute Force se remarca prin caracteristici de top in industrie, cum ar fi EPS-ul, un cuplu excelent si performanta crescuta pentru sarcini utilitare.

Modelul 750 4x4i EPS se numara printre cele mai populare ATV-uri in randul fermierilor si al utilizatorilor comerciali. Frana spate, cutia CVT, servodirectia, instrumentarul digital si capacitatea de remorcarea alcatuiesc un pachet impresionant, la care se adauga grafica optimizata Super Black.

ATV-urile Brute Force nu exceleaza doar la rularea pe campuri, atunci cand servesc ca unelte pentru lucrari agricole diverse, ci se descurca formidabil si pe trasee off road si in zone impadurite atunci cand sunt folosite pentru agrement si distractie. Numerosi amatori de recreatie in outdoor opteaza pentru varianta camuflaj care detine aceleasi specificatii ca modelul de baza, inclusiv tractiunea selectabila 2WD/4WD, suspensia wishbone dubla si cursa lunga. Pentru sezonul 2023, sunt disponibile culorile Super Blak si Camo.

Pe segmentul de vehicule utilitare, constructorul japonez ofera trei modele si variante de specificatii pentru 2023, incepand cu MULE SX care se bazeaza pe un motor OHV 410cc pe benzina.
Acest SxS Kawasaki face munca mai usoara, permitand o capacitate de incarcare de 181 kg si o capacitate de remorcare de 500 kg. Are stilul unui pickup, dar este mult mai mic si mai agil in spatiile inguste. Side-by-side-ul de fata se bucura de apreciere mai ales in randul fermierilor si al celor care se ocupa de culturi agricole la scara mica sau medie. Un alt aspect de mentionat consta in dotarea cu dashboard in stil auto si ghidon reglabil. Disponibil cu schema de culoare Timberline Green (verde).

MULE Pro-DX trece la nivelul urmator cu puterea diesel a motorului dovedit 993cc capabil de 24 CP. Transportul de hrana pentru animale sau seminte este doar una dintre multele sarcini sezoniere pentru care acest side-by-side Kawasaki de tip utilitar a devenit un partener de incredere. Doua locuri, centuri de siguranta, cadru tubular. Pro-DX are un sasiu stabil si lat, discuri de frana hidraulice si tractiune selectabila 4WD, plus diferential spate blocabil. Toate acestea il recomanda ca vehiculul ideal pentru o varietate de activitati si utilizatori, de la servicii de urgenta la ingineri civili si lucru in zone rurale indepartate.

MULE Pro-DXT vine cu tractiune selectabila 4WD electrica si diferential spate blocabil si poate acomoda un rider si trei pasageri. Ofera posibilitatea maririi spatiului pentru depozitare prin detasarea banchetei. Ajuta la transportul de incarcaturi grele, materiale si unelte. Un vehicul foarte adaptabil care se ghideaza dupa sloganul MULE “Built Strong to Work Hard”.

Gamele de ATV-uri si SxS-uri Kawasaki sunt disponibile si pe ATVRom Pitesti