Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 Kawasaki Ninja ZX-6R ABS

2020 Kawasaki Ninja ZX-6R ABS

1 minut
2020 Kawasaki Ninja ZX-6R ABS

Pentru sezonul 2020, inginerii Kawasaki au imbunatatit motocicleta Ninja de 600cc. Cu ADN sportiv pronuntat, modelul ZX-6R este potrivit atat pentru strada, cat si pentru circuit. In componenta sa intra motorul puternic de 636cm³, cu 4 cilindri in linie, in 4 timpi, pe racire cu lichid, 16 valve, DOHC.

Atuurile acestei motociclete supersport Kawasaki consta in manevrabilitatea excelenta indiferent de vreme, stabilitatea la viteze mari si raspunsul prompt la comenzi, astfel incat fiecare iesire pe strazile orasului sau in afara lui va crea o experienta de riding la inaltimea asteptarilor.

Motorul vine cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte, marsarier. Din punct de vedere al mecanicii, se remarca echiparea cu suspensia fata cu furca inversa 41mm SFF-BP reglabila si, respectiv, cu suspensia spate Bottom-Link Uni-Trak cu amortizor pe gaz. Rezervorul ofera o capacitate de 17 l pentru mai multa distractie cu un singur plin.

Sunt disponibile doua scheme de culoare: METALLIC SPARK BLACK/METALLIC FLAT SPARK BLACK si CANDY STEEL FURNACE ORANGE/METALLIC FLAT SPARK BLACK.

Modelul de fata este disponibil si in varianta KRT Edition cu schema grafica inspirata de curse.