Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

2 minute
Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilotarea indelungata. In centrul atentiei este noul motor construit de Kawasaki.

Alimentat de un motor 999cc, 4 cilindri in linie, Kawasaki RIDGE dezvolta 92 CP, alaturi de un cuplu ridicat si control precis la pilotarea cu viteza. Livrarea lina a puterii, vibratiile reduse si zgomotul diminuat reprezinta puncte-cheie in caracterizarea noului side-by-side Kawasaki.

Printre principalele dotari si caracteristici ale lui Kawasaki RIDGE se numara: nota distinctiva a evacuarii, bena rabatabila de capacitate mare, cutia CVT, moduri de putere (Work/Normal/Sport), tractiune selectabila 4WD si diferential blocabil pe spate selectabile din mers, latime 64-inch, suspensie double wishbone cu o cursa lunga si garda la sol inalta, cabina spatioasa care poate acomoda 3 pasageri, bancheta confortabila si scaun ajustabil pentru rider, ghidon inclinat in forma de D, EPS. La toate acestea se adauga instrumentarul 7-inch complet color TFT, conectivitate smartphone via aplicatia RIDEOLOGY THE APP POWERSPORTS.

Lineup-ul Kawasaki RIDGE include modelul de baza, editia RANCH, plus versiunile HVAC si LIMITED. Toate modelele ofera performanta versatila, confort premium si calitatea durabila specifica marcii japoneze. Pentru sezonul 2025, Kawasaki a anuntat deja modelele RIDGE XR (HVAC, XR, XR DELUXE).