Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2021

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2021

3 minute
Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2021

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2021 preia de la varianta de baza Brute Force 750 specificatiile tehnice inalte. Varianta de fata aduce schema atractiva de culoare Camouflage Real Tree Xtra Green. Punctele forte ale modelului consta in echiparea cu un motor solid cu 2 cilindri in V, 4 timpi, 8 valve, SOHC, 749cmc, cuplat la o cutie de viteze moderna, la care se adauga moduri  2WD/4WD, suspensii double wishbone reglabile in 5 moduri si frane rezistente. Un ATV 750cc util pentru munca in conditii off road dure si distractiv pentru petrecerea timpului liber pe traseele montane preferate.

In mod obisnuit, ATV-urile utilitare nu livreaza puterea unui quad sport, dar ofera un cuplu grozav. Totusi, cel mai puternic si performant ATV Kawasaki le impaca pe amandoua, fiind un vehicul 4×4 de teren excelent atat pentru sarcini de lucru, cat si pentru recreatie pe traseele preferate.

Cu toate ca modelul Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS face parte din categoria big bore, controlul nu va fi o problema in saua acestui ATV 750cc. Caroseria este durabila, foarte rezistenta (material Thermoplastic Olefin – TPO) la zgariere, lucru valabil pentru ambele variante de culoare ale modelului de fata. Riderul este protejat atunci cand traverseaza zone cu apa si noroi. In plus, ghidonul este confortabil. Pentru extra tractiune, se poate folosi cu succes diferentialul frontal variabil. Saua este, de asemenea, confortabila. Display-ul digital asigura o buna vizibilitate si ofera acces usor la toate informatiile necesare pentru o experienta de pilotare optima indiferent de conditii. Cutia de depozitare si portbagajul din otel adauga un plus de functionalitate.

Sasiul lui Brute Force 750 se bazeaza pe o configuratie care faciliteaza manevrabilitatea in orice conditii de teren. Amortizoarele ajustabile in 5 moduri ajuta la depasirea oricaror obstacole si permit o pilotare agresiva. Mai mult de atat, sistemul de franare este excelent si va permite pilotului sa coboare pante deluroase in siguranta. Din pachetul standard de dotari nu lispeste sistemul EPS (Electronic Power Steering), optim calibrat atat pentru rularea cu viteza mare, cat si pentru viteza redusa. Anvelopele permit o tractiune avantajoasa pe drumurile alunecoase, pe pietre si pe stanci, oferind de asemenea o tractiune suficienta inclusiv pe zapada sau nisip. Jante usoare, din aluminiu. Standard vine si carligul de remorcare 2”.

Constructorul Kawasaki a fost primul producator de ATV-uri care a venit cu o configuratie V-twin (in 2 cilindri) pentru motor. Brute Force 750 4x4i se bazeaza pe un motor 749cc V-Twin, EFI. Puterea este transferata la sol prin intermediul Kawasaki Automatic Powerdrive System (KAPS) CVT. Acest ATV 750cc poate fi accesorizat usor cu un trailer / remorca in vederea transportului de diverse incarcaturi. Mentenanta motorului este usoara, gratie componentelor de calitate si accesului facil la filtrul de aer.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i poate fi considerat definitia perfecta de ATV sport-utilitar intrucat ofera putere, tractiune 4WD pentru o „joaca” serioasa in noroi, dar este capabil, totodata, sa duca la indeplinire sarcini de munca in zone off road solicitante. Un aliat de incredere pentru oricine are nevoie de un partener de munca si nu ar rata nici o distractie de weekend cu prietenii pe traseul montan preferat.