Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki a dezvaluit modelele 2024 KX450 si KX450X

Kawasaki a dezvaluit modelele 2024 KX450 si KX450X

2 minute
Kawasaki a dezvaluit modelele 2024 KX450 si KX450X

Kawasaki are o abordare caracteristica „full gaz” pentru sezoanele MX si X 2024, anuntand mult asteptata gama de motociclete de competitie de mare capacitate.

KX450 conduce in clasa 450 cm3 si se bucura de prima schimbare completa in cinci ani. Modelul 2024 KX450 din gama de motociclete Kawasaki beneficiaza de caroserie si un cadru nou, plus performanta crescuta a motorului multumita admisiei si evacuarii aliniate simetric.

Performanta in ceea ce priveste manevrabilitatea a fost, la randul, imbunatatita, mai ales la viraje si se combina cu legendara stabilitate in linie dreapta. Noua caroserie cu look agresiv pe culoarea verde ofera ergonomie optimizata multumita unei interfete subtiri si mai prietenoase cu riderul, in timp ce upgrade-urile viitorului sezon includ componente Brembo premium la nivel de frane si manere ODI Lock-on (ambele in premiera pe un model KX).

In termeni de caracteristici cheie tehnice, 2024 KX450 si KX450X dispun pentru prima data de Moduri de Putere si Kawasaki Traction Control, ambele usor de selectat din comutatoarele aflate pe ghidon in stanga.

Riderii pot opta rapid pentru doua nivele (Weak, Strong) de control al tractiunii in functie de preferinte si conditiile de riding. Pilotii pot, de asemenea, alege sa inchida sistemul. Butonul Mode (M) permite comutarea intre doua harti de motor (raspuns Normal, Mild) furnizate in ECU.

Aditional, conectivitatea smartphone permite riderilor sa se conecteze la vehicul direct din smartphone utilizand aplicatia “RIDEOLOGY THE APP KX” pentru a ajusta hartile de motor, inclusiv combustibil si timp de aprindere, in timp ce sunt disponibile si setari de mentenanta.

Prin adaugarea de noi caracteristici si sisteme electronice de asistenta pentru rider atent selectate, modelele de dirt bike-uri Kawasaki KX450 si KX450X trec la urmatorul nivel. Constructorul japonez spera ca riderii vor accelera catre victorie in fruntea celorlati concurenti in sezonul 2024, obtinand rezultate bine meritate pe podium.