Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  INCEPE BLACK FRIDAY LA ATVRom!

INCEPE BLACK FRIDAY LA ATVRom!

2 minute
INCEPE BLACK FRIDAY LA ATVRom!

Ca in fiecare an, noiembrie este luna reducerilor! Unele dintre magazine lanseaza campaniile mai tarziu, altele mai devreme, insa cert este ca, in final, cumparatorii sunt cei care au de castigat. Si in acest an, ATVRom da tonul aventurii, Black Friday avand loc chiar la inceput de noiembrie.
In perioada 4-6 noiembrie, pe site-ul ATVRom se va derula cea mai mare campanie din 2022. DOAR ACUM gasesti AVENTURA la cele mai reduse preturi. Promotiile sunt aplicate la toate produsele listate in magazinul online, unde clientii pot vana cele mai avantajoase discounturi in cele 3 zile disponibile, incepand chiar de joi noapte.
Cea mai mare surpriza consta in cumparaturile online in FLASH SALE, insemnand ca la fiecare ora fixa, timp de 3 minute, discounturile existente se maresc pentru zeci de produse, acestea din urma schimbandu-se la fiecare ora. Discountul din FLASH SALE se activeaza DOAR plasand o comanda pe website.

Vanatoarea reducerilor e pe cale sa inceapa! Fii pregatit de aventura!

ATVRom este cel mai mare reseller de vehicule off-road si on-road din Romania. Compania comercializeaza ATV-uri, SXS-uri, motociclete, scutere, skijeturi, snowmobile, roadstere, dar si piese de schimb, accesorii si echipamente de la brand-uri cunoscute precum: CFMOTO, KTM, GASGAS, HUSQVARNA, FANTIC, CAN-AM, KAWASAKI, APRILIA, VESPA, PIAGGIO, ZEEHO si multe altele.
De 15 ani, ATVRom inseamna libertate, adrenalina, comunitate si distractie in aer liber, devenind in timp un influencer al unui altfel stil de viata.