Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Editiile Husqvarna Motorcycles 2022 Rockstar aspira la victorie

Editiile Husqvarna Motorcycles 2022 Rockstar aspira la victorie

2 minute
Editiile Husqvarna Motorcycles 2022 Rockstar aspira la victorie

Modelele in editie speciala FC 250 Rockstar Edition and FC 450 Rockstar aduc numeroase inovatii in sezonul 2022, pentru a-si propulsa riderii direct pe podium in competiile motocross.

Husqvarna Motorcycles a introdus pe piata noile motociclete 2022 FC 250 Rockstar Edition si FC 450 Rockstar Edition. Noile motorizari si imbunatatiri la nivel de sasiu au ca rezultat niste vehicule perfecte pentru a va ajuta sa depasiti concurenta. Performanta de top in clasa ofera putere accesibila instant, in timp ce ergonomia avansata asigura control in orice situatie.

FC 250 Rockstar Edition dispune o motorizare solida DOHC engine, livrand putere si cuplu fara rival. Varianta FC 450 Rockstar Edition beneficiaza de o unitate SOHC. Ambele motoare sunt usoare si vin pozitionate in cadre astfel incat sa permita o centralizare optima a masei.

Noul comutator de harta multifunctional permite selectarea modurilor de putere in functie de necesitati. De asemenea, activeaza caracteristicile de launch control si tractiune. Mai mult decat atat, ofera si Easy Shift – schimbarea rapida a vitezei fara ambreiaj. Cele doua modele Rockstar Edition dispun fiecare de cutie cu cinci viteze moderna.

Pentru 2022, motocicletele FC 250 Rockstar Edition si FC 450 Rockstar Edition din familia Husqvarna au fost dotate cu un sasiu revizuit, bazat pe un cadru hidroformat crom molibden. Bratul oscilant din aluminiu turbat ofera rigiditate optima si greutate redusa. Subcadrul din hibrid aluminiu-poliamida este durabil si a fost proiectat special pentru o rigiditate atent calculata.

Suspensia de top este furnizata de WP. Pe fata, noile furci XACT 48 mm cu tehnologie AER ofera amortizare mai progresiva, in timp ce amortizorul spate XACT cu cel mai nou design permite ajustarea fara unelte. Impreuna cu noul cadru si brat oscilant, suspensia WP asigura manevrabilitate de varf in curse.

Caroseria noua, infrumusetata cu grafica Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, dispune de ergonomie avansata pentru a permite mai multa libertate de miscare pentru rider. Acest lucru le ofera pilotilor posibilitatea de a se concentra asupra cursei. Fiecare editie Rockstar vine echipata cu clema tripla Factory, jante anodizate negre Factory DID DirtStar si dispozitiv de pornire factory, rotor flotant frontal cu aparatoare pentru discul de frana frontal din compozit de poliamida si scut de protectie din compozit de poliamida.

Modelele FC 250 Rockstar Edition si FC 450 Rockstar Edition sunt o replica a motocicletelor Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing concurente in campionatul AMA Supercross si reprezinta o „arma” invincibila pentru pasionatii de motocross.

Gama Husqvarna Motorcycles este disponibila si pe ATVRom Arad