Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

2 minute
Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Complet noi pentru sezonul 2024, gamele Vitpilen si Svartpilen sunt simple si moderne, imbratisand mostenirea suedeza si peste un secol de inovatie. Puterea rafinata, componentele de greutate usoara, dinamica sportiva si calitatea exceptionala de constructie se imbina pentru a crea o experienta de riding deosebita. Modelele Svartpilen si Vitpilen ii invita pe rideri sa scape de monotonia vietii urbane, adoptand un stil sofisticat.

Lineup-ul de street bike-uri Husqvarna Svartpilen 2024 include modele 125, 250 si 400 cc.

Svartpilen 125 – un explorator de strada desavarsit, care livreaza doua dintre cele mai ravnite atribute in motociclism, design robust si performanta accesibila. Multumita pozitiei de riding drepte, sasiului usor si de incredere si motorului monocilindru, aceasta motocicleta Husqvarna isi pune riderul in centrul actiuni. Grafica si culorile intunecate sunt inspirate de mostenirea suedeza a brandului si contureaza un aspect uimitor si distinctiv.

Svartpilen 250 – un street bike ideal pentru deplasare zilnica prin orasul aglomerat. Cu un aspect unic datorat unui amestex autentic de design clasic si modern, aceasta motocicleta entry-level se distinge prin caroseria usoara cu linii inguste, anvelopele robuste si diferite parti precum parbrizul si scutul de protectie. Noile lumini LED pe fata si pe spate imbunatatesc vizibilitatea, in special in conditii de lumina slaba. Prin utilizarea celei mai recente tehnologii LED pentru performanta de iluminare avansata si vizibilitate sporita, pilotarea prin medii urbane este mai sigura atat pentru rider, cat si pentru ceilalti participanti in trafic.
Ghidonul cu stil offfroad si inaltatorul sunt potrivite cu ajutorul clemei triple din aluminiu forjat. Pastrand look-ul minimalist al designului original, dashboard-ul montat pe ghidon este un display 5-inch TFT care ofera toate informatiile esentiale (viteza, nivel combustibil, mod de riding, treapta de viteza).

Svartpilen 401 – un partener pe doua roti potrivit pentru riding prin suburbiile metropolitane. Usor si confortabil, modelul Svartpilen 400cc ofera putere si agilitate. Suspensia ajustabila WP asigura o plimbare lina pe cele mai dificile strazi, in timp ce grafica de inspiratie suedeza creeaza o prezenta memorabila.