Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Motocross Lineup 2025

Husqvarna Motocross Lineup 2025

3 minute
Husqvarna Motocross Lineup 2025

Husqvarna Motorcycles si-a dovedit angajamentul de a depasi parametrii performantei normale, utilizand inovatia si tehnici de inginerie inalta pentru a furniza tuturor pasionatilor de curse motocross vehiculele necesare pentru a surclasa competitia.

Incepand cu mini dirt bike-urile (TC 50, TC 65, TC 85) si incheind cu modelele full-size, fiecare motocicleta Husqvarna din gama Motocross 2025 beneficiaza de componente de ultima ora si avansuri tehnologice, precum si de un design modern cu o grafica deosebita.

TC 50 – Primii pasi in lumea offroad-ului

2025 TC 50 mentine pozitia fruntasa in clasa. Ergonomia ajustabila permite riderilor tineri sa concureze cu acelasi model o perioada extinsa, pe masura ce acestia cresc si isi dezvolta abilitatile. Suspensia WP asigura o experienta de riding exceptionala. Asamblata in mod expert cu atentie la detalii fara rival utilizand componente premium, motocicleta pentru copii TC 50 continua sa ofere juniorilor un avantaj net pe circuitul de racing.

TC 65 – Best-in-class 65cc motocross 

Pentru multi juniori, TC 65 reprezinta prima experienta de riding motocross cu o cutie manuala si viteze cu ambreiaj hidraulic si livrare lina in 6 viteze. Capabil sa acomodeze o larga tipologie de tineri, TC 65 ofera moduri multiple de a regla ergonomia sasiului. In termeni de performanta, evacuarea, ambreiajul DS, franele Formula si filtrul Twin Air masiv se combini pentru a crea cea mai buna experienta de riding.

TC 85 – Faciliteaza trecerea de la intrecerile pentru juniori la cele cu modele full-size 

Motocicleta cross TC 85 este un element-cheie in lineup-ul de minicicluri. Dispune de hardware avansat si utilizeaza cea mai recenta tehnologie la nivel de motor si sasiu. Un model extrem de capabil in mainile oricarui racer la inceput de drum. Disponibil in versiunile 17/14 si 19/16.

Gama motocross in 2 timpi destinata adultilor include modelele TC 125, TC 150, TC 250 si TC 300.

 TC 125 – Drumul spre progres 

TC 125 primeste multiple update-uri tehnice pentru sezonul 2025 pentru a-si mentine pozitia de top in clasa competitiva 125cc. Caroseria si ergonomia au fost actualizate si ofera riderilor o usurinta de miscare imbunatatita pe motocicleta, in timp ce cadrul usor crom-molibden alaturi de suspensia WP updatata si amortizorul revizuit pe spate livreaza confort crescut la viraje. Rotile usoare si puternice, asamblate cu jante D.I.D. sunt echipate cu anvelope Dunlop MX34 pentru stabilitate si tractiune marita. Ghidonul ProTaper premium ofera o senzatiei a directiei care inspira incredere. Pentru 2025, TC 125 aduce in completare o grafica pe alb cu albastru inedita, aplicata prin tehnologia prin turnare pentru un finisaj de lunga durata.

TC 250 – Urmatoarea evolutie in tehnologia motocross

Motorul lui TC 250 atinge apogeul performantei in 2 timpi, livrand 53 CP la o greutate de doar 23.9 kg. Completat de cele mai recente inovatii tehnice, modelul Husqvarna TC 250 dispune de injectie electronica EFI care reduce costurile, elimina nevoia inlocuirii jeturilor si imbunatateste fiabilitatea. Aditia pornirii electrice adauga simplicitate acestui dirt bike popular si garanteaza o pornire rapida in toate situatiile.

TC 300 – Varful de lance al gamei motocross in 2 timpi 

Nou pentru sezonul 2025, TC 300 este construit sa ofere performanta motocross de nivel urmator. Dispune de pornire electrica, cutie cu 5 viteze Pankl, un cadru usor si rezistent, precum si de suspensii WP pentru manevrabilitate si confort de top in clasa.

Lineup-ul in 4 timpi pentru sezonul 2025 cuprinde modelele: FC 250, FC 350 si FC 450.