Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna a prezentat lineup-ul 2024 TE si FE PRO 

Husqvarna a prezentat lineup-ul 2024 TE si FE PRO 

4 minute
Husqvarna a prezentat lineup-ul 2024 TE si FE PRO 

Husqvarna Motorcycles a introdus doua modele enduro noi, TE 300 in 2 timpi si FE 350 in 4 timpi. Aceste motociclete Husqvarna sunt dedicate riderilor enduro cu experienta care doresc sa concureze la cel mai inalt nivel.

Bazate pe o platforma enduro revolutionara, FE 350 Pro si TE 300 Pro sunt construite cu noi cadre, subcadre, caroserie, suspensie, frane si dispun de mai multe rafinamente in termeni de motor. Fiecare model Pro beneficiaza de o lista lunga de inovatii. Noua platforma enduro este axata pe imbunatatirea continua a manevrabilitatii per ansamblu, furnizand performanta incredibila. Riderii vor aprecia modificarile tehnice aduse ambelor motociclete enduro Husqvarna.

Sectiunile tehnice pot fi cucerite cu incredere si in deplin control multumita amortizarii previzibile oferite de suspensia WP cu specific enduro. Furca WP XACT incorporeaza un piston cu valva intermediara pentru o actiune lina si o performanta constanta, in timp ce un hidrostop in ultimii 68 mm de cursa ajuta la mentinerea elanului. Amortizorul reproiectat WP XACT dispune de un nou piston pentru o actiune mai conforma si este cu 100 grame mai usor si cu 15 mm mai scurt, in timp ce pastreaza cursa de 300 mm. Atat setarile amortizorului, cat si cele ale furcii pot fi ajustate manual pentru un set-up personalizabil rapid.

Caroseria restilizata indrazneata cu grafica moderna de inspiratie suedeza si noua husa pentru sa de inalta aderenta completeaza sasiul revizuit. Triunghiul ergonomic cu riderul a fost imbunatatit si ofera contact mai mare cu genunchiul pentru control superior. Caroseria zvelta permite o libertate de miscare absoluta la pilotarea din pozitie ridicata, in timp ce farul frontal cu LED reproiectat produce o iluminare mai puternica si este combinat cu un sistem de suport mai prietenos cu pilotul si mai eficient.

Bazat pe noua gama enduro 2024, motorul lui TE 300 Pro este alimentat prin tehnologie pe injectie TBI (Throttle Body Injection). Dezvoltat sa sustina cea mai buna performanta in clasa a acestor motociclete in 2 timpi, TBI da o putere mai consistenta si mai controlabila in intreaga gama de turatii, chiar si in cele mai dure conditii.

Inovatia in termeni de motorizare este un aspect distinctiv pentru FE 350 Pro alimentat de o noua unitate DOHC mai compacta care este inclinata in spate in cadru cu doua grate spre deosebire de modelele anterioare, ajutand la centralizarea masei si contribuind la caracteristici anti-alunecare ale sasiului. Aditional, toate componentele majore ale motorului sunt pozitionate pe cat de central posibil pentru a imbunatati manevrabilitatea si genera cuplu si putere maxime.

Ambele motociclete duc experienta de riding enduro la noi nivele multumita electronicii avansate. Sistemul de Management al Motorului (EMS) permite doua harti de riding presetate pentru a se adapta conditiilor de teren variate, cu fiecare viteza potriviti unei livrari de putere personalizate. Modelul in 4 timpi ofera sisteme de asistenta pentru rider aditionale, inclusiv Traction Control si Quickshifter pentru o trecere in treptele superioare pozitiva, chiar si cu o incarcatura grea.

TE 300 Pro si FE 350 Pro demonstreaza abordarea progresiva a Husqvarna Motorcycles cu componente premium: far frontal LED nou, sistem de franare si ambreiaj hidraulic Brembo cu discuri GALFER de inalta performanta, buton combinat Start/Stop, un set nou de roti Factory Racing cu jante EXCEL Takasago, ghidon ProTaper si anvelope enduro Michelin. Toate aceste caracteristici premium plaseaza modelele Pro in topul clasei lor.

2024 Husqvarna TE 300 Pro si FE 350 Pro – caracteristici tehnice principale

  • Grafica noua inspirata de curse
  • Ambreiaj si sisteme de franare hidraulice Brembo, aprobate Factory Racing
  • Discuri de frana GALFER fata/spate
  • Furci fata WP XACT pentru o amortizare mai progresiva
  • Amortizor spare WP XACT cu design cu piston principal optimizat CFD si ajustabil fara unelte
  • Roti Factory Racing noi si jante EXCEL Takasago de inalta rezistenta
  • Husa noua pentru sa
  • Placa de protectie din poliamida cu protectie extra
  • Protectie pentru discul de frana fata si spate
  • Pinion spate Supersprox
  • Manere ghidon ODI din compus moale
  • Motorul in 2 timpi dispune de tehnologie TBI pentru manevrabilitate crescuta si utilizare usoara
  • Motorul in 4 timpi 350cc DOHC ofera putere si cuplu de top in clasa
  • Comutator de harti multifunctional pe ambele modele, care activeaza, de asemenea, Quickshifter si Traction Control pe FE 350 Pro
  • Unitate de Control Offroad (OCU) pentru fiabilitate ridicata si intretinere usoara a componentelor electronice
  • Far frontal LED de inalta performanta pentru o lumina stralucitoare si montare simplificata
  • Ghidon ProTaper de calitate premium
  • Pornire electrica alimentata de o baterie usoara Li-Ion 2.0 Ah.

Riderii enduro se pot pregati singuri pentru fiecare eveniment competitional apeland la Colectia de Echipamente Offroad Functionale, care include o varietate larga de echipamente de riding si imbracaminte waterproof, special creata pentru curse enduro. Dirt bike-urile TE 300 Pro si FE 350 Pro dispun deja de numeroase Accesorii Tehnice standard, iar mai multe accesorii suplimentare sunt disponibile pentru a imbunatati durabilitatea si performanta.

2024 Te 300 Pro si FE 350 Pro sunt disponibile la dealerii autorizati Husqvarna Motorcycles.