Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Motorcycles a introdus motocicleta electrica pentru copii EE 2 2024

Husqvarna Motorcycles a introdus motocicleta electrica pentru copii EE 2 2024

3 minute
Husqvarna Motorcycles a introdus motocicleta electrica pentru copii EE 2 2024

Husqvarna EE 2 le permite tinerilor rideri sa descopere fascinanta lume a pilotarii offroad!

Husqvarna Motorcycles extinde lineup-ul de minicicluri cu motoare electrice pentru 2024 prin introducerea unui nou model, EE 2. Destinat copiilor (intre 90-130 cm inaltime cu o greutate maxima de 35 kg), EE 3 este un model electric construit la cele mai inalte standarde si ofera multiple optiuni de ajustare pentru o potrivire perfecta. Ofera incarcare rapida si este asamblat in mod expert cu componente premium, astfel incat aceasta „jucarie” le va permite tinerilor sa dezvolte aptitudini esentiale pentru o pilotare competenta.

Mini motocicleta EE 2 este cea mai mica dintre cele trei modele din gama de miniciclu electric Husqvarna Motorcycles, avand alaturi pe EE 3 si EE 5. Pentru a se diferentia, EE 2 dispune de un motor inovator gazduit in interiorul butucului rotii din spate si ofera o putere maxima de 1.8 kW. Motorul este atat rezistent la praf, cat si la apa si, cel mai important pentru parinti, nu necesita intretinere.

Bateria Husqvarna BLi300 se reincarca rapid si se poate schimba cu usurinta pentru a asigura pana la 100 de minute de riding in saua lui EE 2. In plus, bateria foloseste acelasi design ca majoritatea uneltelor electrice moderne, ceea ce inseamna riding non-stop atunci cand sunt disponibile baterii de rezerva complet incarcate. Bateria echipata standard poate obtine o reincarcare de 80% in doar 35 de minute, iar o incarcare completa dureaza o ora.

Aceasta motocicleta pentru copii Husqvarna poate fi ajustata rapid pentru o experienta de pilotare personalizata. Pentru ridrii mai inalti, inaltimea seii poate fi marita de la inaltimea standard de 470 mm la 500 mm in cativa pasi simpli: coborand furcile WP prin clemele triple si repozitionand socul WP. De asemenea, furnizarea de energie poate fi modificata cu usurinta folosind unitatea de afisare multifunctionala. Pozitionat convenabil in fata seii, acest dispozitiv intuitiv permite parintilor sa selecteze unul dintre cele trei moduri de alimentare. Acestea incep cu o optiune de ritm de mers, pana la setarea cel mai putin restrictiva care permite o viteza maxima de 33 km/h.

Pentru cele mai inalte niveluri de fiabilitate si performanta, EE 2 este asamblat cu un cadru din aluminiu, un brat oscilant si scut de protectie, cu frane hidraulice pe disc si un senzor de rasturnare care asigura control si siguranta completa. In completarea constructiei noului model vin componente de la marci specializate offroad, inclusiv suspensie WP, anvelope KENDA si manere ODI.

Pentru riderii mai mari, modelele EE 3 si EE 5 ofera performante pure de motocross cu suspensia lor premium WP, motoare puternice si specificatii cuprinzatoare.

Colectia de Echipamente Offroad Functionale se remarca prin calitatea inalta si un stil modern. In plus, o selectie de accesorii tehnice este disponibila pentru toate cele trei minimotociclete, fiecare componenta fiind conceputa pentru a personaliza ergonomia pentru o experienta de riding personalizata.