Acasă > Stiri  >  GASGAS TXT RACING si GP 2023: lineup-ul Trial primeste optimizari

GASGAS TXT RACING si GP 2023: lineup-ul Trial primeste optimizari

2 minute
GASGAS TXT RACING si GP 2023: lineup-ul Trial primeste optimizari

Radacinile brandului spaniol GASGAS sunt adanc legate de disciplina Trial, inca din anii 1980 cand a fost fondata compania. Cu nivele drastic imbunatatite de acces, service si suport, plus o continua implicare in sport in vederea dezvoltarii si inovatiei in domeniu, gamele GASGAS TXT RACING si GP raman distractive si usor de utilizat.

Lineup-ul TXT GP 2023 este compus din modelele:

GASGAS TXT GP 250 2023 – o motocicleta trial care ofera echilibrul perfect intre cuplul motorului in 2 timpi si manevrabilitatea agila. Motorul 250cc permite o pilotare facila multumita livrarii puterii usor de gestionat. Beneficiaza de suspensie de top in clasa si se simte in largul sau pe teren tehnic. Pachetul standard include harti de motor selectabile, ambreiaj si frane BRAKTEC.

GASGAS TXT GP 300 2023 livreaza performanta de top in categoria sa si ofera manevrabilitate precisa, agila, cu un motor potent care creeaza o cantitate serioasa de putere utilizabila, incurajand astfel toti riderii priceputi sa impinga mereu limitele. Motorul 300cc in 2 timpi este construit pentru a cuceri cele mai tehnice sectiuni. Ofera avantajul costurilor de intretinere reduse, suspensie de top in clasa, o cutie de viteze de incredere, ambreiaj hidraulic si frane de la Braktec.

Lineup-ul TXT Racing este compus din modelele:

GASGAS TXT RACING 250 2023 – cel mai iconic trial bike din gama. Se bazeaza pe un motor 250cc 2 timpi usor de utilizat, incredibil de versatil. Livreaza o experienta de pilotare superba datorita echiparii cu harti de motor selectabile, ambreiaj si frane Braktec, suspensie de top in clasa.

GASGAS TXT RACING 300 2023 – o motocicleta capabila sa faca fata celor mai dificile urcari in zone off road dificile. Impresioneaza prin manevrabilitate, costuri reduse de mentenanta, suspensie de top, o cutie de viteze precisa, ambreiaj hidraulic si frane de la Braktec.