Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  GasGas TXT GP 300 – un trial bike performant

GasGas TXT GP 300 – un trial bike performant

2 minute
GasGas TXT GP 300 – un trial bike performant

Orice trial bike rider, incepator sau veteran al sportului, se poate inspira din experienta pilotilor profesionisti GASGAS Factory Racing, concurenti la TrialGP. Ambasadorii GasGas vin cu o serie de sfaturi utile pentru cei care detin o motocicleta sport stand-up si doresc sa se afirme in competitiile de trial.

SET-UP: ghidon si reglare controale. Setarea controalelor pe un trial bike difera pentru fiecare rider, din cauza abilitatilor de riding diferite si a inaltimii. Este important de stiut cum trebuie tunata o motocicleta de acest tip pentru a va imbunatati aptitudinile de pilotare si pentru a profita la maxim de fiecare moment petrecut in sa.

Ajustari la nivelul furcii. Reglajele la nivelul furcii reprezinta un pas esential pentru o experienta optima de riding.

Anvelope. Presiunea din cauciucuri trebuie verificata inainte de fiecare iesire pe traseu pentru a garanta aderenta perfecta.

Daca sunteti la inceput de drum, trebuie sa stiti ca Trial-ul este arta pe doua roti! Recomandat de multi ca fiind cea mai buna baza pentru orice disciplina cu motociclete off road, va invata echilibrul, controlul si rabdarea. Echilibrul reprezinta o aptitudine necesara pentru trial, iar a sti cum sa va folositi de ambreiaj in orice situatie este cheia succesului.

TXT GP 300 este cel mai performant model trial din familia de motociclete GasGas. Echipat cu motor 300cc in 2 timpi, este capabil sa castige lupta cu terenul extrem si ofera multiple beneficii pilotului sau: costuri reduse de intretinere, suspensie de top, manevrabilitate impresionanta, cutie de viteze moderna, ambreiaj hidraulic si frane de la Braktec. GasGas TXT GP 300 va livra, cu fiecare ocazie, performanta off road serioasa.

In ceea ce priveste abordarea obstacolelor, este vital sa deprindeti tehnici diferite. Chiar si cele mai dificile sectiuni vor putea fi depasite daca sunteti in deplina sinergie cu motocicleta pilotata. De asemenea, inainte de a „ataca” o sectiune, este preferabil sa o inspectati.

Wheelie. Sa stii cum se face un wheelie nu este doar cool, ci poate face diferenta in unele situatii. O data ce veti stapani cativa pasi de baza, va fi extrem de distractiv sa stati doar pe o roata.

Sarituri. Executarea unei sarituri reprezinta un skill esential pentru trial riding. Utilizati controalele pentru a va pozitiona perfect si pentru a cuceri terenul. Sariturile peste stanci sunt o tehnica avansata care va permite sa cuceriti cele mai tehnice zone. Trebuie sa invatati cum sa folositi suspensia in avantajul dumneavoastra.