Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  GASGAS dezvaluie noul MOTO URBAN CRUISER si sase biciclete electrice montane!

GASGAS dezvaluie noul MOTO URBAN CRUISER si sase biciclete electrice montane!

2 minute
GASGAS dezvaluie noul MOTO URBAN CRUISER si sase biciclete electrice montane!

GasGas intentioneaza sa lanseze Moto Urban Cruiser, un e-bike in marime universala conceput pentru distractie maxima. Inspirat de emblematicele biciclete in stil California Beach Cruiser, GasGas Moto Urban Cruiser a preluat conceptul mult iubit si a ridicat stacheta.

Designul simplu si cadrul durabil din otel vopsit in rosu creeaza o pozitie relaxata de riding, ajutata de saua lunga. Rotile de 20 de inci inspirate de motocicletele Supermoto completeaza aspectul si senzatia acestei biciclete electrice!

Puterea provine de la un motor electric cu butucul spate asistat la pedala, cu putere maxima a bateriei de 672 Wh. GasGas MOTO este echipat cu schimbator spate si frane cu disc fata si spate. Exista o versiune americana speciala, care are o maneta de acceleratie si putere a bateriei de 750Wh.

Distractiv si vibrant, GASGAS MOTO este un e-bike care aduce o doza de adrenalina plimbarilor de zi  cu zi. Brandul spaniol a anuntat prezenta lui MOTO urban cruiser la expozitia Eurobike 2023 din Frankfurt, Germania. Legenda Troy Lee va fi la standul GasGas pentru o sesiune de vopsit bicicleta electrica.

GASGAS MOTO este prima bicicleta de pe segmentul urban cruiser care adopta un styling contemporan cu estetica supermoto. Daca bicicletele urbane traditionale se axeaza pe functionalitate si nu pe forma, GASGAS MOTO arata ca le poti avea pe amandoua. Cei interesati vor putea testa modelul in cadrul show-ului. Bicicleta este potrivita pentru riderii cu inaltimea 160-190 cm si ofera un display cu  Bluetooth care permite conecivitatea la smartphone.

Constructorul de motociclete GasGas va aduce la stand prototipul ECC eMTB, bicicleta care i-a ajutat pe riderii Alexandre Fayolle si Alex Marin sa obtina locurile cinci si sase la cea mai recenta runda a Cupei Mondiale UCI-E-Enduro in Leogang, Austria. Cu trei runde ramase pana la finalul sezonului, prototipul ECC intra in ritm la cel mai inalt nivel de competitie eMTB.

Vizitatorii la standul producatorului spaniol mai pot admira urmatoarele modele:

  • GASGAS ECA. E-bike enduro cu suspensie cu o cursa de 160mm.
  • GASGAS MXA. O bicicleta E-MTB cu suspensie cu o cursa de 140mm.
  • GASGAS TRA. O bicicleta E-MTB cu o cursa de 130mm si greutate optimizata a cadrului din aluminiu.
  • GASGAS TRA. Hardtail E-MTB.
  • GASGAS TR. Prima bicicleta a brandului cu suspensie cu o cursa de 150mm pe fata si pe spate.
  • GASGAS TR. Bicicleta Hardtail cu componente de incredere.