Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  GASGAS a lansat pe piata motocicleta ES 700

GASGAS a lansat pe piata motocicleta ES 700

3 minute
GASGAS a lansat pe piata motocicleta ES 700

Datorita motorului dinamic cu un cilindru, GasGas ES 700 este o motocicleta care poate performa excelent atat pe strada, cat si dincolo de asfalt. Cu GASGAS ES 700, ne aventuram in zona motocicletelor de strada. Bazandu-se pe propria expertiza, o gandire noua si tehnologie de ultima ora, brandul spaniol a dezvoltat un model Travel unic. Motorul monocilindru 692.7 cm3 este capabil sa livreze 74 CP, puterea fiind furnizata prin intermediul unui sistem super-cool ride-by-wire, care garantează un raspuns clar la acceleratie si ofera putere liniara cu precizie neasteptata. Aceasta motocicleta GasGas dispune si de cele mai noi sisteme de asistenta care va permit sa personalizati experienta de riding in saua lui ES 700 in functie de necesitati si preferinte. Multumita ABS-ului de ultima generatie si franelor Brembo, modelul GasGas de fata este complet controlabil in orice moment.

Stil. Ergonomia lui ES 700 este unica si garanteaza o pilotare agreabila. Riderul va putea transforma fiecare strada sau traseu dirt intr-un loc de „joaca”. Manevrabilitatea dinamica si pozitia de pilotare au fost optimizate pentru utilizare off-road si inspira mai multa incredere in abordarea oricarui obstacol. Personalitatea dinamica a lui GasGas ES 700 este pusa in valoare de grafica indrazneata pe rosu.

Accesorii tehnice. Constructorul dispune de o gama extinsa de accesorii tehnice special dezvoltate, testate si dovedite, astfel incat motocicleta ES 700 este nu doar mai rapida, ci si mai competenta. Componentele premium imbunatatesc look-ul, performanta si fiabilitatea modelului per ansamblu.

Pentru cei care vor sa continue aventura dincolo de asfalt, GasGas a lansat si o colectie de Echipamente Offroad pentru protectie si libertate maxima de miscare.

Manevrabilitate exceptionala. GasGas ES 700 a fost creat pentru plimbari intense prin oras si pe drumuri neasfaltate si ofera manevrabilitate incredibila, astfel incat riderii de orice nivel se vor simti in siguranta la pilotare. ES 700 beneficiaza de cadru tubular trellis din otel cu rigiditate si flexibilitate optima, brat oscilant turnat, rezervor 13.5 litri. Rezervorul este adapostit in cadrul spate si este realizat dintr-o singura piesa din poliamida de inalta rezistenta si cantareste doar 5.2 kilograme, fiind extrem de robust si montat pe cat de jos posibil pentru a imbunatati manevrabilitatea. Bratul oscilant din aluminiu cantareste doar 3.9 kg. Amortizorul WP este montat pe brat pentru amortizare progresiva pe spate.

Motorul lui ES 700 este cel mai puternic in clasa sa si vine echipat cu absolut orice este necesar pentru un start puternic. Este cuplat la o cutie cu 6 viteze si dispune de ambreiaj PAS pentru mai multa distractie la viraje. Sistemul de evacuare din otel este conform EURO, garantand performanta crescuta cu zgomot si emisii reduse. Aceasta motocicleta beneficiaza de costuri de intretinere scazute, iar intervalul de service este la 10000 km.

Alte dotari standard: Quickshifter, doua moduri de pilotare (de strada si off-road), control al tractiunii, ABS la viraje, Ride by Wire, Offroad ABS, suspensie fata WP XPLOR-USD, cursa 250mm; sa de inaltime 935mm, garda la sol 269mm.

Gama de motociclete GasGas este disponibila si pe ATVRom Bucuresti