Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  GasGas Enduro Lineup 2024

GasGas Enduro Lineup 2024

1 minut
GasGas Enduro Lineup 2024

Distractie pe traseu, teste speciale sau doar o plimbare pe munte? Cea mai recenta generatie de modele enduro in 2 si 4 timpi GASGAS ofera optiuni pentru orice rider multumita stylingului distinctiv, calitatii exceptionale a constructiei si performantei fara rival.

Caracteristici-cheie ale gamei de motociclete enduro Gasgas

Pentru sezonul 2024, cadrul si subcadrul preiau cele mai bune trasaturi de la generatia actuala, mentinand manevrabilitatea lor jucausa, dovedita, precum si o stabilitate in linie dreapta care inspira incredere si o precizie la viraje excelenta. Inginerii Gasgas au imbunatatit manevrabilitatea si au revizuit comportamentul anti-alunecare, rezultand o tractiune superioara, si au adaugat un subcadru nou realizat in intregime din aluminiu.

Caroseria a fost si ea reproiectata complet. Toate modelele dirt bike din gama de motociclete Gasgas au un corp subtire si super ergonomic cu suprafete de contact mai mari si un triunghi cu riderul optimizat pentru control crescut. Husa seii ofera aderenta ridicata.

Indiferent de preferintele de riding, Gasgas acopera toate segmentele cu o varietate de motoare pentru fiecare disciplina. Exista optiuni in 2 si 4 timpi disponibile cu cilindree multiple, iar fiecare motor garanteaza performanta inalta, durabilitate incredibila si mentenanta usoara.